Aysenur00 öksürük olursa 6 7 fark etmez sarımsagu güzelce ezin üzerini bjraz gececek kadar zeytin yağı ve 6 saat rahat bekletin sonra ayak tabanların sürün corap giydirin gece rahat uyur 6 aylık oldugu için. Su verebilirsınız ne cok sıcak ne soğuk ılık dan bjraz sıcak agzını yakmayack sekılde su verebilirsınız boğazına ıyı gelır. Bulunduğu odayı hep nemlı tutun mesela havlu ıslatıp kalöferın ustıne atın yada suyu kaynatıp büyük genıs bir kaba koyun buharin bebegın yüzüne gelmeyecek sekılde yanına bı yere koyun tabıkı bebek besikteyken. Cok huzursuz olursa calpol gece verebilirsıjız sık sık burnunu açın ben mesela sırıngayla burundan püskürtme yapıyorım biliyorsanız onu yapabilirsınız. Yada nasıl hep temizliyorsanız öyle temizleye bilirsiniz atesını sık sık kontrol edin kızım 3 4 defa soguk algınlığı yasadıgu ıcın aryık tecrubeyle sabit sarımsak tarifi harıc genel olarak hep doktorumun söylediği seyler Dı 🍀 amaa en önemlisi ılermeden doktora götürün muhakak henuz cok küçük Ha götüsenızde odasını nemli tutmak olayını vs hepsini yapabilirsınız bn. Genel de ihmal etmeden hemen götüruyo Rum ekstra olarak bunları da yapıyorum doktor ılac yazarsa calpole gerek kalmıyo zaten bıde sırttan yuksrısını yüksekte tutun cok ince bir yastık kafasının altına koyabilirsınız yıne bana doktorun söylediği bısey Dı buda öksürük olunca balgam olabıkır cunku cok gecmıs olsun ınsallah yardımcı olabilmısımdır