343434 Kızlar eşim danıno alıp gelmiş belki yer diye bende daha yiyemez dedim sadece mamayla besleniyor emmiyo 4 aylık danino yediren varmı
Sareerdogan 343434 hazır gidalara biraz Karsiyim ben onun yerine kendim mayaladigim yogurdun içine meyve katıp veriyorum :)
Fatma_52 343434 6 ayina veldiginde de yedirmedim bn . Onu yiyecegine yogurt daha saglikli. 4.ay ek gida icn erkn
Minikyavrum755 343434 Erken henüz 4 aylıkmış danino falanda yararlı değil verme 6 aylık olmasını bekle
Minkpndam Danino zararlı be ne gerek var yedirmeye otur sen ye ben çok severim ama bebeme yedirmem ben yerim 😂
Annis-ogul 343434 danin9 en son yedireceginiz marka olsun cok yedirmek istiyorsanız evde yogurt içine meyve koyup yedirin .
343434 Annis-ogul yok ben vermek istemedim heveslenip almış gelmış belki yer diye yiyemez daha dedim 😊
Deletedmom_41 343434 paketli gidalarla ne kadar gec tanisirlar o kadar iyi, elimizden geldigince uzak tutmaliyiz diye dusunuyorum.
Annis-ogul 343434 aynen cnm verme kesinlikle hazır gıdalar hele ki daha çok erken .bnm bebegim mama ile besleniyor .5 aylıkken ek gıdaya gectik ama hicbi zmn pakrtli ürün yedirmedim daha
343434 Nesrincente tabiki ek gıdaya geçtimiz de elimde çalıp vericem eşim işde heveslenip alıp gelmiş 😊