FHKK Kızlar 3 aylık hamileyim hafta sonu 4,5 saatlik yola gideceğiz kendi aracımızla, sizce bişey olur mu ? Uzun yol sonuçta.
Deletedmom_109 FHKK benzer durumu yaşadım. Ben 6 saatlik yola çıkmıştım.Doktorum 2-3 saatte bir mola verin arabadan in ve yürü demişti. Doktorunuza da sorun isterseniz
Gizoooo FHKK canım ben 27 haftamda riski durumla zorunlu olarak yolculuk yaptım çok şükür bir şey olmadı. 5 saatlik bir yoldu ertesi günde geri döndüm cenazemiz vardı üstünede sürekli ayakta olup deli gibi ağlamıştım. Rabbim koruyor🙏
FHKK Mom54554 Ay Allah korumuş canım halam hamileyken yolculuk esnasında bebeğini düşürmüş onun etkisinde kaldım da sormak istedim 🙏🏻
FHKK Gizoooo Allah korumuş canım bizim ki mecburi bi durum da değil keyfii gidicez tereddüt ettim bişey olmaz inşallah 😍
Alvindmrkl FHKK olmaz bence ben 7 aylıkken İstanbul’dan İzmir’e gittim 5 saat sürdü molada vermedik versek iyiydi hoş ama
Alvindmrkl FHKK benden tavsiye gezebildiğin kadar gez hamileyken fırsatın olursa bir aylık oldu bebiş evde çok bunaldık 🤪 biraz daha büyüse de tatile gitsek
FHKK Alvindmrkl 2. Bebeğim olacak Allah nasip ederse canım ilk değil. İlkte gezerdim bunda nasıl olur ikisi ile bakalım 😂
150421Elis FHKK 34 haftalij hamileyken 15 saatlij yola gitmtistim bel agrisi disinda hicbir sorun olmadi siz yinede molalarda yuruyun biraz