Bircicekkiz Balim61 hm anladım canım tek biraz zor olcak artık yapcak bişey yok sen fazla yüklenme kendine dediğin gibi herşeyi yap önceden buzluğa at hazır olsun o gün bi temizlik kalsın ona da eşin yardım etsin
cankuzularim Pastane poğaça Yaprak sarma Kurabiye Starbucks kurabiye Seker hamuru kurabiye Yufka böreği sopalı Cikilota topları Cupkek Yas pastası Hepsini kendim yaptım 💃😇
Balim61 cankuzularim şeker hamurunu nerden aldinz acaba bide istedgmz renktemi alabiliyoruz yoksa renk vermk icn ekstra bisymi yapiliyo?Hic yapmadim o yuzdn bilmiyrm kusura bakmyn.Ya kek yapsam sacma durmaz dimi ben pastada bi kek cesidi diye kek yapmiycaktim.Bu arads elinize sağlık cok guzel görünüyor.
cankuzularim Balim61 tesekkur ederim ben şehzade marketten aldim istediğiniz renkler var kek olarak kapıya değilde cupkek olarak yaparsanız daha şık durur naçizane fikrim
Balim61 cankuzularim yaprsm o sekilde yapcaktm kuck kuck kaliplarm vr kek icn cupkek tarzi ama pasta vr diyen elmiştim olmadi onuda yapym ya cesit olsun.Ya cok sagolun.Seker hamuru bulabilirsem onuda yaprm olmadi