Rabiayarrrr Arkadaşlar bebeğim 40 günlük poposunda 2 tane çatlak var çok ağlıyor kakasını yapmakta zorlanıyor ne yapacağımı şaşırdım gidiyorum doktorlara bi çözüm yok hametan ve fito verdiler faydasını göremedim 😒 canı çok yanıyor sürekli ıkınıyor çok çaresizim
Ervakts Rabiayarrrr be nim bebeğimde öyleydi daha erken söylemişlerdi hatta kolik bebek hep ıkınıyor üstelik madecasol kullanıyorum faydası da oluyor desem yalan olur ıkınmalar bitmediği için değişen bi şey yok. Doktor poposuna zeytinyağı sür demişti kakasını yaparken acımasın kolaylaşsın diye ara ara sürüyorum
AA201207 Rabiayarrrr anestol veya radeakin ( yanlış yazmış olabilirim Google’a yazarsınız doğrusu çıkar) ikisinden birini kullanın derim doktora danışın tabi ki. Bunlarin faydası oluyor ikisi birbirinin aynısı kremler
Balbocegi Rabiayarrrr görümcemin kızı 19 aylık hala devam ediyor maalesef. Ve artık bebek bilinçli olduğu için günlerce kakasını tutuyor 😞
Ervakts Rabiayarrrr doktor ıkınmaya devam ettikçe çatlak olur ıkınmalar geçtikten sonra düzelir dedi ama şuan için düzelmedi
Ervaebrar Canım istersen birde meme ucu çatlağı için kullandığımız lansinoh kremi dene her alt açmada kurula sür fayda edeceğini düşünüyorum ben hem doğal hiç bir zararı yok hemde lanolin içerdiği için çatlağı daha kolay tedavi ediyo Bi dene bence