Defne0111 Kızlar bebeğim yoğurtu sevmiyor öğrüyor pekmezle karıştırdım çok az yedi yine aynı yaptı nasıl yoğurt sevdirebilirim
TheBaby Defne0111 Benimki asla yemiyor. Pekmez değil ama gün kurusu kayısı püresi yaptım karıştırdım cennet hurması ekledim yok sevmedi. Muz ekledim yine olmadı. Eşim danone almış. Onu yediiii şok oldum.
Eslemesra Defne0111 ben ilk zamanlar yogurdu mayalarken ıcıne cok az seker atıyodum oyle severek yedi alıstıktan sonra seker atmayı bıraktım
EsmaSulun Bi süre verme 1 ay falan sonra tekrar deneyiniz tatli bi yoğurtla. Benim oğlumda ilk başta yurta aynısını yaptı uzun süre vermedim sonra kendiliğinden yedi
Defne0111 EsmaSulun zorlamıyorum zaten yumurtayı yiyordu artık onuda yemek istemiyor diğer yemeklerden falan yiyor ama
TheBaby Defne0111 Valla denedik. Acaba neden diye. İnsan merak ediyor. Konuşamıyor bana danone verin bi daha diyemez😁 bende çözümler arıyorum
Defne0111 TheBaby severler inşallah yoğurdu😊banada dediler danone ver diye bi kere böyle bir post açtım bilmediğim için linç yağmuruna tutuldum oysaki sadece verilirmi diye sormuştum 😁
TheBaby Defne0111 Ahahhaha burda hazır kıta bekliyorlar zaten. Hiç umrum değil valla. Herkes kendi anneliğine baksın.