Nureylul 1234___ ideal aslında parol dolven dönüşümlü denedimiz mi benim bebeğimde sık ateşlenir 4 gün hastanede yattı ateşi serumlara ragmen düşmemişti ben ateşlendiğinde hemen parol dolven veriyorum dönüşümlü düşüyor kısa sürelide olsa işe yarıyor
Cicekimftm 1234___ normalde kullandiguniz alerji yapmayan varsa tekrar kilosunu kontrol edip verin. Aynı durum başımıza geldi. Az daha havale gecirecekti.
Masmaviuuuui Mlkfrtcskn ben bu konuda cok dertliuimde 1 ayda 3 defa oldu bogaz enfeksiyonu bu dediginiz hastaligin belirtileri nelerdir acaba tedavisi nasil oluyo
Mlkfrtcskn Masmaviuuuui Sürekli ateşli duş aldirdiktan sonra titriyordu. Dilinin üstü beyazlaşti.Doktor ağzini acip bakti direk dediki bademcik olmus dedi. Antibiyotik ates dusurucu verdi ilk defa bu ilaclari kullandik . Bebeğim ilactan sonra birden gözunun alti şisti alerji yapti. Baska bir ilac yazildi.
Alya3361 2cocukannesikizimveoglum 1234___ böbrek olayına katılıyorum eltimin oğlu da öyleydi ateşleniyordu sürekli böbreklerinde taş çıktı sizde baktırın
Babyalina 1234___ Kıyamam yaa minicik beden nelerle savaşıyor kim bilir. Gerekirse acilden gidin ve süreci anlatın asla inmiyorsa birşey yapmak zorundalar Allah şifa versin inşallah
Yusufagahinannesi 1234___ bebek altı aydan büyükse tek bir şurup ile düşmüyorsa 4 saat arayla iki ayrı şurup verilmeli mesela calpol verdiniz 4 saat sonra dolven verin günde 2 dolven 2 calpol olacak şekilde ama sayı 4ü geçmemeli
Ecreee 1234___Gecmis olsun,her tekrarlaması düşündürücü…ihmal etmeyin. limonun ateş düşürme özelliği var, ayaklarına,yada çorapların sürün ,icirebiliyorsaniz icirin,ense, koltuk altı,alın bölgelerine uygulayın..
1234___ Ecreee alerjik olduğu için iciremeem 10 dk önce ayağına sürdüm düşmezse yine acile götüreceğim. dediğiniz gibi tekrarlaması beni çok endişelendiriyor