papatyaannee Kızlar merhaba fotoğrafını yüklemek istemedim kızım 3 ay 7 günlük şimdi mukuslu az bir kaka yapmış sebebi nedir doktora gitmeyi düşünüyorum şu an sizce gitmeli miyim ?
GoktugAnnesiii papatyaannee 2 ay 10 günlükken olmuştu benim oğlumda da. Sünnet işin fitil vermiştim doktor ona bağladı. Kanlı olmadığı sürece sorun teşkil etmez demişti. İki bezde sümüksü kıvamdaydı sonra düzeldi.
Gamze0707 papatyaannee kan varmi acaba benim oglumda yapıyor ve kaka tahlili temiz cıktı doktorumuz bebekler balgam ve afedersin sümüğü kaka yoluyla atiyormus kan görmediysen kakasini incele sorun yok ya da bi git için rahat etsin bazı bebeklerde kan dışarı da atamayabiliyormus
-erCansu- papatyaannee oğlum 6 ayına ladar mukuslu kala yaptı ama bişey çıkmadı kan görmedikçe önemsemiyorlar hasta falanmı balgam varsa yutuyordur oda olabilir
minnosumlaberaber papatyaannee bebeğin huzursuzluğu yoksa mukuslu kaka önemsizdir dedi bizim dr umuz bizde de genelde olur
Gamze0707 papatyaannee canım için rahat edecekse bi test yaptir tabi ama panik olma endiselenme burnu tikalimi ya da çok sumuklumu şu aralar