Seldayorulmaz1 Merhaba anneler bebeklerinizin kulaklarını ne zaman deldirdiniz benimki daha 4 aylık sanırım daha çok erken
shawty Seldayorulmaz1 6 aylık olduğunda deldireceğim en azından kendisini tam bilmediği zaman olduğu için dokunup zarar veremez kulağına alışır 🙂
Mevacanimkizim Seldayorulmaz1 ben 5 buçuk aylıkken deldirdim pandemiden dolayı delmiyolardi 4 aylıkken deldircektim yoksa. Ablamda iki kızının 4 aylıkken deldirdi
gurbetkusuuuu Mevacanimkizim bir sorun yaşadımı peki 3 aylık kızım ama 1-2 aya deldirmek istiyorum bende
gurbetkusuuuu Merve-miray Allahım bağışlasın bende deldirmeyi düşünüyorum daha 3 aylığız ama inşallah 4-5 arası istiyorum 😍😍😍
Merve-miray gurbetkusuuuu Amin cümlemizinkini 🙏🏻🌸 Aynen büyümeden deldirmeniz sizin ve bebeğiniz için daha kolay olacaktır 🤗♥️
gurbetkusuuuu Merve-miray peki yapışmaması için neler yaptınız biz deldirdiğimizde döndirip kremlıyorduk siz naptınız acaba
Benimoykum Seldayorulmaz1 kızım okula gidiyor üç yasinda kocaman okulda bir tane bile küpe takan görmedim 😁 e takmayinca kapanır zamanla belki kızım da istiyor ama ben istemiyorum kulağını çekerler vs diye ama dört ay da çok küçük bekleseniz daha iyi olur bence 🥰