selosunannesi Bebeğinizi sabunla yıkadıniz mi 40, günlük bebeği kaynanam sabunla yıkadı sizce zararı olur mu ??
DamlaDorukhan selosunannesi Bebek sabunları, bebek şampuanları var. Bebeğiniz henüz çok küçük bunları kullanırsanız daha iyi olur.
Rumeysa11 selosunannesi Beyaz sabun cilt kuruluğu yapıyor bolca yağlayın veya kremleyin vücudunu nemli tutmaya özen gösterin.
selosunannesi DamlaDorukhan mustela şampuanı yağı var ama.kimseye laf anlatılımiyor ki boşuna para verdim sanki her boka ksrisiyorlar
Morfrenk selosunannesi alerjik bir bebek mi bilemeyiz öncelikle ama büyük ihtimalle bebeğin cildini kurutur. Tekrarlamazsanız iyi olur
DamlaDorukhan selosunannesi Sert bir dille konuşup önüne geçin çocuğun annesi sizsiniz onlar değil sonuçta .
Ebru-isil selosunannesi bi kere yıkanmakla bişi olmaz canım ama yine de bakın bişi çıkar mı cıkmaz mı diye
selosunannesi alptoyyy ev bebek losyonlsri şampuanları dolu bı anlık hızlı hızlı yıkanırken sabun istedi anlayamadım bile bide alıngan lar kimseye bsiey denmiyor
Annis-ogul selosunannesi yetişkin kişide bile cilt kuruluğu yapiyor .bebegi daha beter.yapar.bebek losyonu kullanin .illa sabun kullanicam diyorsanız bebek sabunu alın.yazik
selosunannesi Annis-ogul evet ben bile yıkanınca cildim.putur pütür oluyor tamam temiz oluyor da şimdi herşey var sabun mu kaldı gerçekten şimdi düşündükçe sinirleniyorum
selosunannesi DamlaDorukhan daha geçen gün yine yazmıştım çörek.otu suyu vermişti yani çok sinirliyim
selosunannesi DamlaDorukhan sahiplendi eşimden kaynaklanıyor yüz buldular.iyice nasıl önüne geccem bilmiyorum eşime.dshs dün biz yıkayalım ddim bugün annesi.geldi sinir oluyorum yardım etseydi böyle bişey olmayacaktı