Morfrenk Miniminimini meyve sebze ne pişirdiyseniz irmik, un, pirinç unu yerine bunu kullanabilirsiniz ama ishalken çok yedirmeyin yulafı
Denizzz88 Miniminimini biraz suda pişirip muhallebi kıvamına gelince bi tabağa alıyorum sonra üzerine cam rendede rendelenmiş elma armut falan bide avokado koyuyorum bir çay kaşığı da üzüm pekmezi. Ben genelde bunu ince öğütülmüş yulafla yapıyorum ama unuyla da olur
MeryeminAnnsi Miniminimini omlet pankek tatli tuzlu(tuzlu derken sebzeli tuz kullanilmiyo) kek ben bunlari yapıyorum
Mircan Morfrenk neden yulaf unu isal mi yapıyor kabızlığa iyi geliyor mu ? Yani ben bebeğime beyaz un kullanınca kabız oluyor bunu kullansam daha mı iyi cevaplarsanız çok sevinirim. 🥰
Morfrenk Miniminimini mesela 1 elmayı suda haşladım diyelim iyice yumuşadı pişmesine yakın onun içine 1 tk veya 1 yk yulaf atıp kıvam alana kadar 3 4dakika daha karıştırın sonra blendır yapın veya ezin
Acemiannelerklububaskani Kahvaltıya pankek yapabilirsin yumurta sarısı pekmez yarım muz yoğurt ve biraz yulaf unu iyice karıstırıp pisirip verebilirsin 🌸