AyazYakupEmel ilkgozagrimmmm benimkide ayni valla 16 aylik ama cok sinirli hic bi cozumu yok sanırımm
AyazYakupEmel ilkgozagrimmmm yanlis aamazsnaiz bebeginiz 16 aylikmiis kac kelime kullanabiiyo ve hangi kelimeleri soyluyo veya soyluyomu merak ettimde
ilkgozagrimmmm AyazYakupEmel anne,baba,dede,mama gibi kelimeler söylüyor hayvan seslerini çıkarmaya çalışıyor. Bizle arkadaşımın çocuğu var o daha söylemiyor tabi hepsi farkli. Biz mesela geç yürüdük o erken yürüdü.
ilkgozagrimmmm Nur8134 bizimde kafa atma olayı vardi tepki verdiğimde hep yapmaya başladı görmemiş gibi yapınca bıraktı
ilkgozagrimmmm YorgunAnneyimvesselam57 Bende gitmeyi düşünmüştüm resmen. Acaba biz gün içinde yorgun,uykusuz olunca keyifsizliğimizi mi farkediyor bende daha dikkatli olmaya çalışayım
YorgunAnneyimvesselam57 ilkgozagrimmmm tabi tabi sitresimizi cokda iyi anliyolar daha bastriyolar sakin gordugunu yapar dedi bnde asiri snirlydim cnku
-Alaz2020- ilkgozagrimmmm benim oğlum da 16 aylık aynı onu anlatmışsınız. Bazen sinirlensek de üzülsek de bebek onlar. Kafanıza çok takmayın. Zamanla geçecektir umarım.😆
Bebegmmm ilkgozagrimmmm Ya canım bende problem ediyorum arkadaşım o yüzden mi elini eteğini kesti benden acaba ya. Çocuğu vitrine çıktı resmen bende al falan yaptım ne bilim cam sonuçta kırılır kendisine batar . Müdahale ettim o gün bir kaç kez 🤯
ilkgozagrimmmm Bebegmmm Ben o tarz tehlikeli şeyler olduğunda alıyorum zaten benim arkadaşım yediği şeyi döktüğü için söylemişti ben o yüzden tekrar gitmedim. bırakın çocuk olmasını büyük insanda dökse problem etmem ben. Sizin arkadaşınız da kendini rahat hissetmediği için gelmemiş olabilir .
Yasemin38 ilkgozagrimmmm canım sürekli konuşarak neyin olup neyin olamayacağını söyleyerek tavırlarında kararlı olmalısın. Ağladığında istediğini yaparsan bunu alışkanlık haline getirir. Seninle birlikte babada uyum içinde olmalı senin söylediklerinle. Heleki sana vurması yada cimcirmesi konusunda taviz verme. Kızmadan bağırmadan anlayacağı şekilde konuş
ilkgozagrimmmm Yasemin38 Çok ağlayınca yapıyorum oda alışkanlık yaptı gerçekten. Geçici sandım ama anladikça inatlaşıyor oda minik yaramaz
Yasemin38 ilkgozagrimmmm duymazdan gel ağlamasını. Sen ağlarsan oyuncakları ben tek toplarım ozaman, yada ağlarasan birlikte myve yiyemeyiz gibi falan cümlelerle dikkatini dağıt
AliEmir1103 ilkgozagrimmmm valla büyüdükçe daha farklı şeyleri çıkıyor canım hazırlıklı ol 3 yaşa kadar böyle😅 bana da bırakmaz hiç bişeyine müdehale edeyim. Olduğu yerden asla kaldıramıyorum önceden hemen gelirdi kucağıma taş gibi yapıyor kendini🤦🏻♀️ Bir de 4 aylık hamileyim çok zorlanıyorum ama büyüdüklerini görmek çok güzel her gün yeni bir hareketini görüyorum aklım gidiyor🥰🥰
ilkgozagrimmmm AliEmir1103 Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Evet çok güzel bazen sabrımız kalmadığında öyle şeyler yapıyor ki güldürüyor beni 😀
AliEmir1103 ilkgozagrimmmm amin Allah razı olsun birkaç yıl böyleler napalım diş sıkmaya sabretmeye devam Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊
Emelingoo ilkgozagrimmmm herkes birşeyler yazmış. Bir de hayır demek yerine seçenek sunun. Şunu mu istersin bunu mu diye. Başkaldırdıkları dönemde oldukları için seçimi onlara bırakmak gerekirmiş
ilkgozagrimmmm YorgunAnneyimvesselam57 bende öyleyim yorgunluktan ama ona yansıtmıyorum yinede anlıyorlar demekki