GulcinOyku Merhaba anneler bebeklerinizin kulaklarını ne zaman deldirdiniz acaba benim kızım 1.5 yaşında her yerde 4 yaş önerilmiş ama deldiren anneler var mıdır önerileriniz nedir bu konuda deldirdiyseniz nerede deldirdiniz
2cocukannesikizimveoglum GulcinOyku arkadaslarim 6aylikken deldirdi,biz birturlu basaramadik 19aylik oluvaz nerdeyse,küpelerini kendim takiyorum,artik ne kadar ümitsizsem
Deletedmom0099 GulcinOyku 5.5 aylık deldirdim elleyip oynamasın diyemiıan 1,5 yasında hiç küpenin farkında değil
GulcinOyku 2cocukannesikizimveoglum evet herkes bebekken deldiriyo ben bi türlü cesaretimi toplayamadım ya iltihap olursa ya çekerse diye diye kendimi yiyorum napsak bilemedim
2cocukannesikizimveoglum GulcinOyku bir kulagini deldrdk gecenlerde digerine izim vermedi,oda kapndi gitti
Merve99 GulcinOyku ben 8 aylikken deldirdim. Bi sıkıntımız olmadı şükür hiç oynamıyorda kulagıyla falan. Künyesi var mı benimki onu da hiç çekmezdi kolundan. Dedim kolundakiyle oymamayan kulagıyla da oynamaz deldirdim 😂😂 hiç ellemiyor şükür