mercanmeb Kızlar kızımın sebepsiz ağlamaları var. Hiçbir şey yokken ağlıyordu. Bir haftadır idrarı farklı gibi geliyordu ama ben aldırmadım bolca emzirmeye çalıştım. Ama bugun benzinde kırmızılık var. Endişeleniyorum. Bu ay hiç kilo da almadı. 🥺 Bi bakar mısınız https://resimyukle.io/r/H1SaUYoiTa
Toprak_2019 mercanmeb canım bebeğin doymuyor olabilir yeteri kadar beslenemedigi için olabilir Dr götürdün mu
Kereminannesiii mercanmeb doymuyor olabilir susuz kalmış olabilir. Benim oğlumda da olmuştu daha sık emzirmiştim bir süre.
Tazeanne0134 mercanmeb canım normal de bu bebeğinin susuz kaldığını gösterir dra görürdünüz mü ve bebeğiniz kaç aylık
mercanmeb Toprak_2019 bugün aşısı vardı. Kilo almadı hiç bende doymuyor mu diye düşünüyorum. Sütüm var ilk başlarda yutkunuyor 2 dk sonra yutkunma sesi kesiliyor. 😪 Tahminen yetmiyor. Ama sıkınca göğsümü sütüm tanzikli geliyor. Off bilmiyorum ne yapacağımı
NilAsyaMom mercanmeb demek ki tam ememiyor canım doktorunla konuş mamaya başla bence. Sıvı kaybından dolayı çiş rengi değişmiş büyük ihtimal. Ama korkma bol bol emzirmeye devam et
Nurrrsss mercanmeb canım kilo almadıysa daha ne hemen mama ver ilk üç ay bir kiloya yakın alması gerekir sıkınca ilk fışkırır gibi olsada süt oldugu anlamına gelmez dediğin gibi yutkunma sesi önemli
Suleasya Beslenme yetersizliğinden oluyormus . Kızım 15 gunlukken bezinde farkettim hemen doktora götürdüm. Daha sık besle . Sütünü sağ miktarına bak bebeğe yetmiyorda olabilir demisti. Sık sık emzirme ile duzeldi
Toprak_2019 mercanmeb bol bol emzir sende canım sık sık ver ağzına emzin emzirdikce sütun dahada artar inan
Tazeanne0134 mercanmeb dediğim gibi normalde susuz kaldığı için böyle oluyormuş ama dra mutlaka götür belki farklı bişe vardır kaç aylık bebeğin
Nursena0606 mercanmeb Sütünüzü emzirmek yerine bir öğün sağın verin bakalım ne tepki verecek. Doyup doymadığını böyle de anlamazsanız mana verin. Baktınız hiçbir şey değişmiyor enfeksiyondur.
Cherryblossom Beslenme eksikligi veya susuz kalmadan olur sutun tazyıklı gelmesi kanallarla alakalı sutun coklugundan degil benim de oyleydi ama cook sutum yoktu. Doktoruna danisin kısa sürede 🙏
Minikkizimmm Gc9098 Tazikli nasıl oluyor. Ben sıkınca hafif su gibi birde süt geliyor. Bu tazik nasıl bir şey acaba
Hayatkisa1126 mercanmeb Suyu az içiyorsa ondan olur demişti doktorumuz tekrar görürseniz muhakak gorunun