Deletedmom_73 Benim 4 ay 8 günlük bir kızım var haliyle de çok kilo aldım ama ne zaman diyetisyene gitsem doğru olur?
nur-nr_123 Deletedmom_73 kuzu bn 6. Ay gibi başldım hamile kaldığım kiloma döndüm şimdi oğlum 23 aylık tekrardan başladım 65 şuan yeni başladım
Taze1mom Deletedmom_73 biraz geç oldu ama 1 aydır bir diyetisyenle görüşüyorum 5 haftada 6 kilo verdim, çok memnun kaldım listeleri de çok iyi online danışmanıyım tavsiye ederim, diyetisyen vuslat Bakay ❤️
F0244 Başlayabilirsin cnm diyeti katı yapmadigin sürece sütte azalma olmuyor bebeğim 7 aylik ben ideal kiloma ulaştım aç kalmadım yiyeceğim şeylere dikkat ettim diyetisyene gitmeden zayıfladım şükür
nur-nr_123 Deletedmom_73 ikisindede doktor cnm emzirme diyeti oluyor sütün azalma olmuyor bnm yarıda bırkma sebebim ev ve il değişikliği şimdi güvendiğim bir doktor buldum onunltım ama diyet gibi gelmiyor çok sıkmaz diyetisyenim onlüne diyetide var verebilirim istersen
nur-nr_123 Deletedmom_73 yok ilk 6 ay emzirildiği için cnm ekgıdaylamtakviyde sütün azalsa bile ekgıda yer mantığı
Taze1mom Deletedmom_73 18 aylık oğlum, emziriyorum hala sütün azalır diye korkuttular hep ondan başlayamadım hiç de azalmadı çoğaldı bile insanlar boş konuşuyormuş