Zeyzey2019 Kızım 3 ay 25 günlük ve 3 gündür uykusunda ağlıyor hem de çığlık atarak ağlıyor hasta da değil sancısı da yok bu ataklardan mı kaynaklanıyor acaba ??? Bilgisi olan var mı ? 😩
asiyeomuribrahim Zeyzey2019 benim oglumda dun gece aynisini yaptı ve 8 ay 17 gunluguz sanki korkmuş gbi ağlıyor kendini sıka sika gözlerini açmadan.1 ay önce felan yine olmuştu
PrensesAnnesi1 Benim kizimdada dun gece oldu ama boyle ruyasinda kotu bisey goruyor gibiydi uyku arasnda agladi ve uyandi 5 aylik buarada
Zeyzey2019 PrensesAnnesi1 benim kızım uyanmıyor gözler kapalı ağlıyor tam sinirlenerek ağlıyor hem de sakinleştiriyorum emziriyorum üç gündür böyle anlamadım bende uyanıkken normalde falan gayet keyifli ve güler yüzlü çok şükür
Zeyzey2019 asiyeomuribrahim BernaLina bizim de bir kaç gündür öyle uyandırıp sakinleştirince de susup gülümsüyor 🤷🏻♀️
BernaLina Benim kızımda 2 aylık bi anda uyku arasında ağlıyo içli içli nedenini bende cok merak ediyorum..
Zeyzey2019 asiyeomuribrahim benim kızım atak haftasında acaba o yüzden mi diyorum siz baktınız mı atak haftasında mı değil mi bu büyüme atakları huylarını değiştiriyor