Dorukcugummm Hanımlar merhaba ogluma morhipodan diş macunu aldım.Diger sitelere gore daha uygundu ama simdi de icime bir şüphe düştü.Orjinal oldugunu nasil anlayabilirim,nerden bakabilirim fikri olan var mı🙋🏻♀️
Toprakaren Dorukcugummm ben olsam internetten elbise türü seyler dışında bisey hayatta almam eczanese çalışıyorum herşeyin barkodu ambalajina kadar birebir üretiyorlar verdiren atı yerlerde ne yazıkki çoğu kişi özel doktorların yazdığı vitamin guruplarını internetten alıyor ve bu tarz vitaminlerinde sadece eczanede ve resmi sitesinde satıldığını bilmiyor eger maçından şüphe ediyorsanız sanirsam uts diye bi uygulama vardı indirin kontrol edin kayıtlarda çıkmaz ise kullanmak size kalmis
Dorukcugummm sadeturkvatandasi evett boynere aitmiş ben de yeni öğrendim🙈ins orjinaldir teşekkür ederim😊
Dorukcugummm Toprakaren çok haklısınız ben de cocugumun takviyelerini kesinlikle netten almadım hep eczaneden ama bu dis macunu olunca bakayim dedim yemek tarzı bi sey degil ya o yüzden☺ben yine de kontrol edeyim dediginiz yerden orjinal cikmazsa zaten direkt iade🤷♀️
Dorukcugummm Toprakaren tekrar rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın🙈üts sisteminde barkod ile sorgulama yaptım ürün bilgileri çıktı bu orjinal oldugunu mu gösteriyor
Dorukcugummm eceunverkanra üts sisteminden barkod ile sorguladım bütün bilgileri çıktı bu orjinal oldugunu mu gösterir☺
Toprakaren Dorukcugummm Aynn değilse zaten kayıtlarda çıkmaz bi kere bisey için denemiştim çıkmamıştı