Gizemege 9 aylik oglun surekli kendini sıkıyor EEG cekilcek sali gunu ama morelim cok bozuk ne gibi belirtuleri var
Mirac_21032019 Gizemege sadece kendini sıkması epilepsi oldugu anlamına gelmez korkma gözleri ara ara belli noktaya dalar nöbet geçirme durumudur bu genelde sonra uzun bi uykuya dalar benim bildiğim bunlar gönlünü ferah tut iyi haberler ver insallah🧿
JustGrace Gizemege benim oğlum da sürekli kasar kendini. Özellikle heyecanlandığınıda falan. Ben de araştırıp reflüyle alakalı bir sendroma ulaşmıştım ama doktora da hiç sormadım 😕
Sibellaa Gizemege çok geçmiş olsun inşallah epilepsi değildir ama arama kısmına epilepsi yazarsanız eski gönderilerde faydalı yorumlar var baya işinize yarayabilir. 🌸
tecrubesizanne Gizemege epilepsi nöbetleri daha farklı belli eder kendini sadece sıkması yeterli bir belirti değil bence. Her ihtimale karşı eeg çektirecekmişsiniz zaten o zamana kadar içinizi rahat tutun
MANNESI Gizemege canım sakın korkma ben epilepsi olduğunu sanmam bende Bi ara irkiliyor die çok panik olmuştum saçma sapan şekilde.epilepsi öyle hemen herkeste olabilecek bişi değil