Merida1 Kızlar koşun 🏃🏼♀️ şirin olmalarının yanı sıra sayfaları kalın, renkleri canlı üstelik psikolog onaylı🥰 bebeğim çok sevdi baya ilgisini çekti ben hepsinden aldım fiyatı 10 tl bence kaçırmayın 🤚🏻
Sarikuzumalp Merida1 Çok güzelmiş bizim evin yakınındaki şoka böyle aktüel ürünler gelmiyor ya yoksa alırdım hemen oğlum çok seviyor böyle kitapları
Minik_kusummm Merida1 sincap ve papagan olanı dün aldim oglum 16 aylık ben okuyorum ona normaldede böyle hikaye kitabi var hergun muhakkak okuyorm cevremdekilr o kdr çocuk ne anlasn ona kitap okuyosn diyor sinirleniyorm bazen oda eşlik ediyo değişik değişik seyler söylüyor anlamıyorum tabi bazen hic umursamaz oyuncaklari ile oynar ben yinede okuyorum
kitapkurdubebeninanasi Merida1 teşekkür ederiz canim haber verdigin için biz de gidip bakalim insallah vardir😍
Merida1 Cookie o kadar güzel resmedilmiş ki benim bile ilgimi çekti kitabın sonunda ders veriyor 2 buçuk yaşa uygun canım
Merida1 1balkizannesi canım resimleri ilgisini çeker sende sadeleştiretek anlayacağı tarzda okursun . Biraz daha büyüyünce kendi alıp İnceler bence uygundur
1balkizannesi Merida1 aynen hiç almadm kızıma denk getirebilirsem aliyim benimki karalamyı seviyor ztn😅