Eliffffffff Bebeğime buharda brokoli haşlayıp verirdim çok da severdi. Kendisi alır alır ağzına atar yerdi ben hiç karışmazdım. Artık yemez oldu. Kafasını çeviriyor ağlıyor. Faydalı da yedirmek istiyorum. Başka şekillerde nasıl verebilirim?
BugsBunnyy Eliffffffff brokoli koftesi yapabilirsiniz brokoliden kek tarifleri oluyor tuzlu corbasini yapabilirsiniz.
Noname21 Eliffffffff vallahi benim kizim hiçbir sebzeyi yeniyor . Önceden çok severdi. Sarımsaklı yoğurtlu falan. Bende karar verdim iyice temizleyip suda haslayacagimm . Sularini yemeklerine katacagim
Eliffffffff Balkizlarim havuç soğan karışımlı çorbasını sevmiyor. Tek brokoliyle nasıl yapabilirim ki
Cookie Bende buharda pişiriyorum zeytinyağlı sos dökünce yemiyor ama yoğurt mayonez ekliyorum bayıla bayıla yiyor
Eliffffffff Noname21 Benimki 1 yaşında. Sebzeyi hiçbir zaman sevmedi yemedi. Hiçbir zaman da sevmeyecek gidişat onu gösteriyor. Ben de sevmem sebzeyi. O yesin diye uğraştım hep olmadı
Toprak_2019 Eliffffffff belki sıkılmıştır annesi karnibaharla karıştırıp haşla iyice ez yumurta biraz un tuz koy karıştır kizart yoğurtla yedir benim oğlum bayılarak yiyor sever belki ama kaç aylık bebeğin tabi onu bilmiyorum
hemsireleylos Artık bebeklerinde damak tadı var , brokoliden pankek kek muffinler çok çok lezzetli oluyor , mercimek çorbası yaparken içine atıyorum havuçla beraber onu da çok seviyo direk brokoliyi sen bile yemezsin bir yerden sonra
Eliffffffff hemsireleylos Ben yıllardır öğlen öğünlerimde direkt brokoli yerim, çok da severim. Zaten farklı lezzetler denedim, sevmedi. Bilmediğim tarifleri sormaya geldim.
Yarim_Kilo_Kiyma Eliffffffff Fırında yapıyorum ben biz bile severek yiyioruz. Az soğan, az ekmek içi, istediğin baharstlsr, 2 yumurta, peynir hop fırın
Aezgi Eliffffffff benimkide ilk zamanlar yerdi simdi yemiyor bende corbasını yapıyorum cok güzel oluyor bayılıyo oğlum hele esim asla yemez brokoli falan cok sevdi oda.Brokoli havuc sarımsak patates soğan haslıyorummm sonra biraz süt koyuyorum tavsiye ederim kesinlikle