Kaveda Miranim hicbir fikrim yok bende aldım dolapta bekliyor 2 aydır veriyim vermeyim bende kararsız kaldım artık 6 aylık olduk vermeyi düşünüyorum
MuhammedAmine Miranim neden pirnç unu vermek istiyorsun ? Hiçbir besleyiciliği yok kilo aldırmak için mi ?
Miranim Kaveda bende aldim cok kararsiz kaliyorum burda daha tecrübeli anneler oldugu icin bilgi almak istedim
Songulkip77 6 ay sadece anne sutuyafq formül mama diye biliyorum bence vermeyin hazmı zor olur daha hazır değiller bence
Miranim Songulkip77 Anne sütüyle beslenen bebekler 6. Ayda ek gidaya gecmeli ama sadce mama ile beslenen bebekler 4. Ayda baslayabilir
Miranim MuhammedAmine hayir bebegimin kilosu cok iyi sadece gece uyurken daha tok tutar diyor annemler
Ejderhahavva Miranim ari mamanın kullanıyorum 9 aylık şu an 5 aylık oldugundann beri veriyorum gece rahat uyuyor siz bilirsiniz tabi ..
asiyeomuribrahim Miranim 4 aylıkken felan başladım bende.emmedi zar zor emdirdim.devam sütlerini de beğenmedi mecburen bizde arı mama aldık ve seve seve içiyor.şuanda sadece geceleri veriyorum 3 4 biberon iciyor
Songulkip77 Miranim eğer öyleyse olabilir net bilmiyorum çünkü benim kiz 6. Ayda başladı ek gıdaya o yüzden
PrensesRavza Miranim önce sıvı yaptım verdim sonra sevince katı şekilde yaptim çay kaşığıyla verdim baya sevdi yedi o yüzden bende arada mama azaldığında falan yapıp veriyorum tadını da sevdi
Egesem PrensesRavza katı nasıl yaptınız acaba 6aydan sonra ben de 1 öğün vericem bi de sade pirinç unu mu arı mama mı dediğiniz
Mercimek2 PrensesRavza kaç aylık bebeğinz sıvı yapıprm derken ölçüsnü nasıl ayarlıprdnz ne unu kullandnz biberon ile mi verdnz
Abdisumeyye PrensesRavza canim bndr vereyim diyorum oğlum 10 aylik mamayi kesip, pirinç unu ile keçi sütunu karıştırıp ucunu mu kestin sen biberonn