OzgeeH Bebeğim 6 aylik ve uykuya dalarken çok fazla agliyo sürekli hareket halinde buna nasıl bir çare bulabilirim fikri olan var mı acaba?
SEDANURRRR OzgeeH benimkide 2 buçuk aylık gündüz uykuları senin dediğin gibi uyusa bile kıpır kıpır sürekli açıyor gözünü devamlı pış pışlıyorum
plakayerli OzgeeH benimki de aynı böyle ağlamadan uyumuyo resmen tamam uyutmayayım desem bu sefer uykusu olduğu için ağlıyo
SEDANURRRR OzgeeH beşiğinde uyuyor ayakta hiç sallamadım alışmadığı için ayakta zor uyuyor, beşik sallama aparatı var 20 dk boyunca sallıyor öylece uyuyor
Ahmet16 Benim 11 aylık hala ne yazıkki hala öyle gündüz keri güzel uyur derim ama nasıl uyuyor her 10 dk 1 giderim yanına mutlaka kendini uyandırır. Destekli uyuyor bilmediğinden ama desteksizde denedik saatlerce uyumadı ne yapcam bende bilmiyorum
OzgeeH SEDANURRRR bizimki de öyleydi yatağında müzik ve uyku arkadaşı ile uyuyordu sonra büyüklerimiz ayakta sallamaya alıştırdı suan aynısını istiyor
SEDANURRRR OzgeeH ayakta sallamakta bi yerde işe yarıyor bi yere gittiğimizde beşiğini arıyor ayakta durmuyor oda zor bir durum