Karakiizzx 4 aylık aşımızı olduk bugün ve vegafron Demir ilacı verdiler. Daha önce araştırdım paraben içeriyor ve internette çok şikayet okudum . Ocean microfer kullanan var mı ve hangi ölçüyle kullanıyorsunuz? Sağlık ocağı verdiği Demir ilacı için 4 damla dedi.
SweetPaw Karakiizzx kilo başına bir damla olacak şekilde kullanabilirsiniz. Babyalina sidefer temiz içerik değil maalesef içerisinde koruyucu olarak potasyum sorbat ve sodyum benzoat bulunuyor bilginiz olsun 🌸
Sevdemm16 Karakiizzx biz kullanıyoruz canım tadı güzel rengi de beyaz kilo başına 1 damla veriyorum oğlum 8 kilo 8 damla
Ecem1 merhaba bizim bugün kontrolümüz vardı . Demir ilacına bizde başlayacağız. Doktorumuz devletin verdiği ile sideferi önermedi . nevwit, ocean, bestiron üçünden hangisi size uygun geliyorsa onu kullanın dedi.
laliko35 Karakiizzx biz sağlık ocaginin verdiği d vitaminide demir ilacını da almadk zaten her ay çocuk dr na gidiyoruz onları kullanmayın ddi demir ilacı 4. ve 5.ay da 4 damla kullandık ferrum 6.ay da dr 6 damla ddi
Deletedmom6262 laliko35 Nedenki kendimizmi alalım aynısını ben sağlık ocağı verdiği d vitamini veriyorum
Demetslt Karakiizzx doktorumuz sidefer ve Ocean önerdi. Vegaferon bizde kusma yaptı 3 damla ile başlamıştım. Şuan Ocean kullanıyorum kilo başı 1 damla