Gyed 1.5 aylık kızım hiç bir emzik almadı bu emüzik genelde tavsiye ediyorlar aranızda kullanan varmi bilgi verirmisiniz....
[silindi] Gyed ben kullanıyorum ultra soft olanı bebeğim hemen kabul etti tabi hastanede vermiştim ben hemen beni emdiktrn sonra veridm
Tomrisinannesi Gyed benim kızımda sadece bu emziği kabul etti , gaz dönemi başladıktan sonra vermeye başladım. Ultra soft olanı tavsiye ederim
Phtc Gyed benimki taşıyamadı onu ayıcıklı bi modeli var yenidoğan için, tutulması zor hakkaten, nuk aldım rahatça kavrayabildiğimiz onu,ben emzik kullanmamayı tercih ettim o da ayrı😉
Esleminannesiii Gyed benim kızım 3 aydir meme reddi yaptığı için pek fark etmedim 😂 göze alınır emzik için ya en fazla 1 hafta yapar düzelir emzik çok büyük rahatlık olmasa ben kafayı yemiştim çoktan 😅
Tomrisinannesi Gyed ikili set olarak satılıyor , 0-6 ay ve 6-18 ay mevcut. 50 lira civarıydı fiyatı internetten almıştım. İnternette bazen daha indirimli olduğuda oluyor. Sevgiler 🌸
Nmet01 Evet o maymunludan bende aldim ama emmedi bosa almis olduk. Ultra soft kullaniyoruz su an onu sevdi
Merve201119 Gyed aventi ilk hastanede verdim soft olanı aldı ve şuan dört aylık ben her ay yeniledim emziğini aventin tüm çeşitlerini alıyor oğlum
Mineltoygar Gyed ben de avent ultta softu 1 saat önce edindim, her emziği denedinm olmadı, buna 2 3 mızmızlanmadan sonra alıştı, tavsiye ederim