Motheruykusuz24 Kızlar merak ediyorum. Sadece anne sütü alan bebekler geceleri kaç saat uyuyor en fazla ayına göre mutlaka değişiyordur eminim. Benim bebeğim henüz 2 aylık 3 saatte bir ayakta ne zaman 4 saati görsek mutlu oluyorum. Ama 1-2 kez görmüşüzdür öyle 4 saati. Bu süre ne zaman uzayacak 😵💫 birazcık daha fazla uykuya hasret kaldım. Gerçekten açlıktan mı uyanıyor ondan da emin değilim emzik veriyorum uykuya devam ediyor ama emziği de 2 çekip uykuya devam ediyor.
Seymust Motheruykusuz24 Benim kızım da 2 ay 8 günlük bizde de durumlar aynı en fazla uyuduğu 4 saat oda nadiren oluyor genelde 3 saatte bir kalkıyoruz. Allahatan emme süresi azaldı önceden iki saat uyuduysa gece uyanınca iki saat uyanık kalıyorduk emiyordu. Şimdi yarım saate tekrar uyuyor
Petitom Motheruykusuz24 eğer emerek uyumuyorsa azalıyor 6. Ay dan sonra iki kere bazen üç kere emmek için uyanıyordu 10. Ay gibi bire düştü şu an 14 aylık bir kere o da alışkanlıktan emmeye kalkıyor bıraktırsam ona da kalmaz herhalde
GoktugAnnesiii Motheruykusuz24 2 ay 19 günlüğüz bizde. 9 da emzirip yatırdığım zaman 2-3 e kadar uyuyor. Ama sonrasında iki saati bulmadan hep kalkıyor 😒
Motheruykusuz24 Brgl11 ama siz ek gıda da veriyorsunuzdur. Sizinki biraz alışkanlıktan kalkıyor olabilir. Gece beslenmesini kesebilirsiniz. Ayınız bayağı ileri. Ben sadece anne sütü alan bebekleri merak ediyorum.
Yasemin38 Brgl11 katılıyorum dişiydi uykuya direnmesiydi huy değişimiydi derken 2 3 saat uyumasına şükrediyorsun bazen😁😁
Brgl11 Motheruykusuz24 Benim kız biraz problemli süt ve yumurta alerjisi var daha bir sürü alerjik şeyler dolu yani ek gıdada verebildiğim o kadar az şey var ki zaten Her şeyi de beğenip yemez mecbur emmeye kalkıyo bi de bebekler alışkanlık olarak kalkıyo bence mesela uyandığında çoğu zaman iki çekip uyuyo her bebek aynı olmaz
yazinannesi21 Benim kızım 4,5 aylık. Malesef memeden baska bir yerde uykuya dalamıyor. O yüzden eeen fazla 2 saatte bir uyanıyor. 15-20 dkda da uyandığı oluyor. Açlıktan olduğunu düşünmüyorum ben. Desteksiz uyumaya alıştırmak lazım
Motheruykusuz24 GoktugAnnesiii sizin uyku düzeniniz oluşmaya başladı mı bizim her gece başka bir saatte 🥺
Mlkhrn Motheruykusuz24 o aylarda benim bebeğim de 3-4 saat uyuyordu aralıksız. Şimdi 1, bilemedin iki saat anca uyuyor aralıksız😊 6aylık. Uyku eğitimi verenleri bilmem belki onlar uzun uyuyordur da bizde durum bu
Motheruykusuz24 Mlkhrn yapmayın ya bu kötü haber açlığa dayanma süresi aslında büyüdükçe uzaması lazım 🥺 büyüdükçe iyi olacağına niye daha kötü oluyor bu bebeler
Motheruykusuz24 Yasemin38 bence de normalde ne zaman acaba açlığa dayanma süreleri uzuyor onu merak etmiştim 😊
Yasemin38 Motheruykusuz24 hımmmm kesin bişey söylemek mümkün değil 😁 şaka bir yana zamanla oturur merak etme canım her bebekte farklılık gösterir.
Mlkhrn Motheruykusuz24 memeye alışma diyeceğim ama benim bebeğim memede uyumuyor, gece emdiğinde de baya acıkmış şekilde emiyor. Yani öyle keyif emmesi de değil.
Brgl11 Yasemin38 Evet her dert çıkıyo bazen diyorum bu bebek şu kadarcık uyumayla nasıl enerjik diye valla şaşırıyorum😁
GoktugAnnesiii Motheruykusuz24 Özellikle her gece bir rutin oluşturdum ve 20.30 da bu rutine başlıyorum emzirerek sonlandırıp 21.00 da yatırmaya çalışıyorum. Bir aydır deniyorum şükür sanki alıştı gibi geliyor. Tabi bazen 9 da bunları yapmama rağmen 1-1.5 saat uyuyamadığı da oluyor ama alıp yanımıza getirmiyorum. Destek almıyorum kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Fakat neredeyse gündüz hiç ama hiç uyumuyor sürekli oyun istiyor.
cottoncandy 17 aylık olmak üzere. Saat başı veya 2 saate bir emmeye kalkıyor. Gece uykusu da toplamda 3-6 saat arası sürüyor. Bizimki biraz değişik. 🤦🏻♀️
KeremAlinin_annesi Motheruykusuz24 Benim oğlumda 2.5 aylık bugün 4 saat uyudu ben yorgundum uyuya kalmışım aç kaldı diye üzülmüştüm normalmi o zman ağlamadı da kendim kalkıp emzirdim
Ysm2019 KeremAlinin_annesi bırak uyusun bu günleri çok arıyacaksınız tadını çıkarın ben aralıksız 2 saat uyusam mutlu oluyorum
Motheruykusuz24 KeremAlinin_annesi uyandırmayın artık yeni doğan kategorisinde değiller bizimkiler. Uyandığında emzirin ki alışkanlık haline getirmesin.
Ysm2019 Motheruykusuz24 6 aylık kızım saat başı uyanıyor bazen 1 saatte 3 kere bile uyandığı oluyor yani sabaha kadar 20 kere uyanıyor kafayı yiycem 25 aylık oğlum var ne zaman memeden kestim o zaman uykuları düzene girmişti yani önümde 1.5 senem var memeden kesene kadar böyle gidicek sanırım 😭