Minikkkkk Arkadaşlar merhaba 2.5 yaşındaki kızım gece 2 saatte bir uyanıyor mama istıyor vermeyince ortalığı yıkıyor verince bir yudum alıp uyumaya devam edıyor ne uyku kaldı ne sinir varmı benim gibi olan
Merve Minikkkkk 28 aylık kızımda geceleri uykusunu almış gibi uyanıp yapboz yapmak istiyor🙈 oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee
Winnithepooh Minikkkkk 28 aylık pglum ay i benimde gece 1 3 fark etmiyor puzzle yapcam der odasına gider yada ağlar mama diye yada kitap ister sonra kitaba sarilip uyur her aksam başka olayla uyanıyoruz 🤣
OgretmenimKukla Merve Yaa ne tatlılar ya hayat onlara ne güzel öyle değil mi ? Uyanıp yapboz yapmak, oyun oynamak istiyorlar. Her şey çok normal gibi bakışları yok mu bir de 🤭🤭
ikikoalaanasi Alışkanlık olmalı, benim kızım da 2,5 yaşında geceleri uyansa bile tekrar uyur kendi kendine Ne maması bu arada geceleri verdiğiniz şey ?
scooby-doo Minikkkkk gece beslenmesini bi şekilde kesmeniz lazım alışkanlık olmuş ama nasıl kesilir bilemedim 🤷♀️
arkeologolcam Minikkkkk Su vermenizi öneririm ilk 3gün problem yaşattı oğlum ama sonra 1-2yudum su içip geri yattı sonra sonra hiç kalkmamaya başladı
Minikkkkk Winnithepooh dinlenmek istıyoruz anne olarak haklı olarak 😁 gündüz sabırlıyım ama gece sadece uykumuz var oda elimizden alınınca delleniyoruz haliyle kendı adımla konuşayım tabi 😀
Winnithepooh Minikkkkk bense aynıyim sizin gbi gercekten aç ken ve uykusuzken tahammülüm olmuyor kimseye ne yaprsq yapılsın bide cisli bez için qglamamiz var bizim 2 aydır yeni bez takınca agliyor illa cisli olan kalacak 🤭 mutlaka bi oyun cevirmemiz gerekiyor yeni bez için birde beğendiği mickeli üst vqr hep onu gymek istyor terliyor cikartirmiyor da sizlerdede var mı bunlar
Minikkkkk Winnithepooh henüz baslamadık onlara ama ilerleyen günlerde emin yaşayacağız daha gelemedik o aşamaya
Tugbakanberoglu Bende aynıyımmm 19 aylık oğlum hiç böyle yapmazdı gece 4 de uyanmaya başladı ne bir dk ileri ne bir dk geri tam 4 de. Sanki kesiyorlar gibi ağlıyor kesintisiz sonra sallatıyor kendini imdaaat 😂😂
Esmeler2 Kızım gecenin bir yarısı kalktı acıktığını söyledi, çerez yedi üstüne elma istedi onu da yiyip yattı. Tabi bunlar olurken krizler atlattık. Gelecek umut vaadetmiyor
elifinannesi53 Tugbakanberoglu canım gece hemen yatmadan önce yemeğini yedir sütünü icir gece uyanınca su ver sadece dört beş gün sürüyor huysuzlugu ama alisiyolar sende kesintisiz uyumaya başlarsın çünkü yemediği için uyanmayıda bırakacak
Minikkkkk scooby-doo konuşmaya fırsat vermıyor direk ortalığı yıkıyor zorlu bir süreç bizi beklıyor sanırım
ikikoalaanasi Minikkkkk geç kalmışsınız keşke biraz daha erken kesebilseydiniz gece beslenmesinden çok zor bi süreç sizi bekliyor 😕
snyck Minikkkkk mama sut falan istemiyor ama geçen ay sık sık uyanıp anne ben uyandım oyun oynuycam diye tutturmalari vardı genelde de gece 4 gibi kalkıyordu bağır çağır geri uyutuyorduk bu sıra bisey yok tam 2.5 civarı bunu yasadik