Glsn58 Arkadaşlar 6 aylık erkek bebegim var ve çok hareketli yurutecjn zararlarını biliyorum ama aklima da başka içine koyulup eğlendirecek birşey gelmiyor sürekli ayakta durmak ya da oturmak istiyor sizin öneriniz ya da yürüteç kullananiniz var mi bir fikir verirseniz sevinirim
Ohaezgi Glsn58 6. Ayda kullanmaya başladık 10 aylık şuan adım atıp tay tay duruyor koltuklarda sıralıyor yürüteç binmek istemiyor artık. Bizde bir zararı olmadı yürütecin
simiyyy Glsn58 valla almam dedim aldım benim kızda çok hareketli çaresizim yani. Prego aldım böyle emiklesin mıncırsın diye oyuncaklar falan koymuşlar iyi oldu akşam yemeği yapıyorum en azından
kitapkurdubebeninanasi Glsn58 canım bize hediye geldi ama ben 8 aydan sonra kullanmaya basladim kullanmak derken günde 15 dk bile degil sadece camasir asarken koydum icine bazen hiç koymadim ilk arabam var e bebekte satiliyor çokta uygun instagramda wondermommys sayfasindan görüp aldik oğlum 5 ayliktan beri çok seviyor daha yürümüyor ama onunla her yere gider şimdi 12 ay 13 günlük sıkılmadan oynadigi tek sey ilk arabam oldu siddetle tavsiye ederim
Grlnl Glsn58 ben 6 aylıkken başladım kullanmaya aşırı hoşuna gidiyor şuan yarım saat durduğu da oluyor. 8 aylık şuan emekliyor ayağa kalkmaya çalışıyor herkes yürüyebilir yakında diyor. 🤷🏼♀️ O kadar tuhaf ki ben çok binmişim 10 aylıkken yürümüşüm yeğenim bindi 14 aylıkken yürüdü sanırım çocuktan çocuğa değişiyor. Dneyebilirsiniz kısa süreli olarak az az 5 dk falan. Duruma göre bakarsınız.
emsare Ayakları tam basmak kaydı ile hoppalaya izin veriyor bazı doktorlar, ben kullanmıştım zararını görmedik oğlum 11 aylık yürüdü. Ama uzun süreler tutmadım hiç 10 dk falan aralarda
Glsn58 emsare esim onu istemiyor biraz pimpirikli yok lalay kopar yok zarar verir diye kafa biraz değişik ve endişeli çalışıyor:)
Glsn58 Ohaezgi teşekkür ederim bende acaba şu sallanan ayıcıklar falan var eğlenir mi yürüteç mi kararsız kaldım amaçları farklı tabiki ama eğlensin sıkılmasın diye ugrasiyorum
Ohaezgi Glsn58 ben uzun süre koydum birde, yürüteç elim ayağım oldu iş yaparken hem konuşurdum onunla hem arkamda o da gezer ulaşmak istediklerine dokunurdu. Çok faydasını gördüm ben.
Ohaezgi Glsn58 rica ederim yürüteçten korkmayın zararları var evet ama ben hiç bir şeye “ bu çok zararlı” diyerek yaklaşmadım. Herkes kendi bebeğini tanır gelişimini bilir, zaten bebeğiniz adım atmak kalkmak istiyorsa zamanıdır😇