Ozlmmmm17 Bilenler analdı nede ek istediğimi bazılarına çok uzak bir kelime biz 5 aylık polidaktili amaliyatı olduk zamanında forumda çok arama yaptm bana yol gösterecek biri yoktu.. Varsa sorusu olan seve seve cevaplarım
Linosh Ozlmmmm17 5 aylıkken yaptılar mi ne güzel. Biz 1 yaşını bekliyoruz canim. Zor muydu çok korkuyorum her gün düşünüyorum
Leylahanli Ozlmmmm17 Gen taraması yaptılar mı. Oğlumda da vardı ama kemiksiz 3 günlükken aldırdık lokal olmuştu. Bize genetik test yaptırın diyen dr da oldu gerek yok diyende bizde yaptırmadık
Ozlmmmm17 Linosh amaliyat öncesi aç bırakmak zor oldu bnim için birde amaliyat haneye vermek.. 1 saat den kısa sürdü bizim akşam yatmadı cıktık. İlac bile vermediler evde vermek için orda serum ve antibiyotik okadar pamuk sargıda elimiz 2 hafta oldu bnn dışında varsa sorunuz
Aras0303 5 aydan daha erkende yapılabilir mi yoksa doktor bunun bir sınırının olup olmadığı konusunda bilgi verdi mi size
Bebekpremses seymakaran çok sevinirim.. benim kızımda polifaktili ama aksesuar parmak yani kemiksiz ince bi bağ dokuyla tutunuyor. Lokalle alacaklar sizinki nasıl oldu? Benim tedirginliğim bizi yanına almayacaklardı için çok ağlayacak olmasından. Sizde nasıl oldu ?