Tayfunasyaa Merhaba ben hamile iken çok sağlıklı saçların vardı. En ufak bir dökülme yoktu ama doğumdan sonra çok fazla dökülmeye başladı. Neredeyse avuç avuç dökülüyor saçlarım. Doktor için randevu bulamıyorum . Benim gibi böyle bir durumu olan varmı ? Ne yapmam gerekiyor dökülme olmaması için..
birtosbikannesiii Tayfunasyaa halk dilinde bebeğiniz sizi tanımaya başladığı anlamına gelir 🥰gayet normal ama sırf bunun için doktora gitmenize gerek yok benimde bebeğim dört aylık ilken saçlarım dökülmeye başladı şimdi yedi aylık oldu bitti dökülmüyor artık
minnosum25 Tayfunasyaa hemen hemen hepimiz yaşyorz hamilelikte dökülmeyen saclarmz hormonlarımz tavan olduğu o dönemlerden ötürü dökülmüyor şuan hormon seviyesi düşük o yüzden dökülmeler normal ve hamilelikte dökülme olmadığı için tuhaf gelebilyor merak etmeyin kel kalmyorsnz sonra saçlar tekrar ckyor sadece bakım yapıp saçınıza vitamin yağ desteği verebilirsiniz buda daha az dökülmeyi sağlar kimisinde
_bahar_ Tayfunasyaa 1 buçuk sene oldu doğum yapalo hala dökülüyor hamileyken tek bir tel bile dökülmezdi aksine gurlesmisti
Tayfunasyaa birtosbikannesiii Ben doğum yaptığından beri dökülüyor kızım 4 aylık oldu ama çok döküldüğü için tedirgin oldum . Kimside doktora git şampuan veriyor dediği için gitmek istiyorum aslında
birtosbikannesiii Tayfunasyaa ben kullandığım şampuanı değiştirdim sadece Pantene saç dökülme karşıtı olanı kullandım çok sürmez zaten en fazla 2-3 ay
birtosbikannesiii Tayfunasyaa inanın döküldüğü halde saçlarım daha da gürleşti inceydi normalde saçlarım
Syhnorhn Doğumdan sonra 3-6 ay arası dökülme normal. Çünkü hamilelikte dökülmeyenler şimdi dökülüyormuş. Ama 6. Aydan sonra dökülmenin durması lazım diyorlar. Demir, d vitamini, b12 gibi değerlere baktırmanız gerekiyor. Aşırı dökülüyoesa değerler düşmüştür
Tayfunasyaa Syhnorhn B12 düşük gerisini bilmiyrm. Kısa zamanda randevu bulup doktora gidicem . Teşekkür ederim bu arada 😇
lalbg Tayfunasyaa resmen kel kaldım. Şimdi önlerde çıkıyo saçlarım ama hani çocuklar kendi keser ya onun gibi😂 kahkül gibi yani. Doğumdan sonra 1 yıla kadar normal diyolar doktorlar. 1 yıldan sonra azalmazsa gitmek gerekirmiş doktora. O yüzden demir ve vitamin kullanmalısın. Az da olsa yavaşlatıyor dökülmeyi. Kızım 13 aylık baya azaldı dökülme bende.