Deletedmom_21 bu senin oğlunda benim oğlumda diye bir şey yok siz bir doktora bağlı kalarak böyle devam edin o zaman ben doktorların bana söylediği şeyi söyleyim bakalım neden bu kadar hafife alınmaması gerektiğini sende doktoruna söylersin o zaman. Ben zaten araştırdığım için 37.3 üstü yenidoğanda ateş olduğunu biliyordum ve 40 günlüktü 37.3 tü ateşi hastaneye gittiğimde tıklım tıklım olan acilde 40 günlük 37.3 üstü ateş dediğimde kayıt sırası veren kadın siz beklemeyin hemen acil 0-3 aylık yenidoğan 37.3 üstü ateş diye hemşireye seslendi bizi içeri aldılar eşim giriş yaptırdı ve direk 5 6 doktor geldi bir sürü tahliller falan sonrasında biz hastane de ateşi düşürüldü gözetim odasında bekliyoruz serum takılı oğlum yarı baygın inlemeye ve vücudu morarmaya başladı doktorlar yine toplandı ve hemen belden sıvı alınacak menenjit dedi ve döndü her şeye hazırlıklı olun çok küçük tek umudumuz 37.3 olduğu gibi getirmiş olmanız ama kalbi durabilir felç kalabilir ve beyinde hasar bırakabilir dedi gitti şimdi siz neyi savunuyorsunuz ya neyi kaç tane doktora gittiysem hepsi aynısını söyledi bir bebeğin sağlığı söz konusu ve sizin bebenizde olmadı diye de göz ardı edemez başka bir anne ya senin lafınla gitmese ve bir şey olsa bunun vebali de sana ben de buraya yazdım ve sizin gibi bir kaç kişi 38 ateş sayılıyor panik yapmayın demişti ama araştırmalarım da 37.3 üstü yenidoğanda tüksek ateş yazıyor dediğimde cevap gelmedi 🤷♀️