Miniminimini Ne yapacam bilmiyorjm evet Dönmesi güzel uyku da dönüyor ama uyandırıyor kendini tam 6 kez uyandırdı ne yapsam bilemedim fikri olan
Gulsum_nur Miniminimini benim bebebgimde öyleydi zamanla normale döndü ona yapılacak bişey yok maalesef
Kuzeyin_annesii Miniminimini ona yapacak bir şey yok, zamanla alışacak. 7 aylıkken yavaş yavaş alışmıştı şuan sadece dönüp yer bulamayınca uyanıyor 🌟
Minik_kusummm Miniminimini oğlumda ayniydi artık bikmistim 7.ayindan 10. Ayina kdr deli gibi döner aglar uyanirdi sık sık büyüdkce düzeldi şimdi dönse bile uyanmiyo şükür
Gizoooo Miniminimini canım o ayda öyle oluyor maalesef yeni keşfettikleri hareketler geceleri yapıyorlar 😢
Neseuygar08 Miniminimini bende aynı durumdayım ama benımkı küçük 10 gündür bende mücadele verıyorum 6 aylık olucak yarın kendı kendını uyandırıyor sureklı
Susumimi Dediğin gibi 7 aylığız ve durmadan uyanıyor uykusu geriledi uyandığı için bir de sinirleniyor yanına gitmekten uyku falan kalmadı umarım çabuk düzelirler 🙏🏻
_bahar_ Miniminimini benimkide öyleydi yüz üstü dönünce uyanıp kalkıp oturuyordu sonra düzeldi yüzüstü uyumaya alıştı 10 aylık falandı alıştığında