Aylizzz Mrb anneler 10 gun bebegimi emzirmedim emmedi israrla red donemiydi sagmama ragmen sutumde dogru duzgun gelmedi ama smdi siktigimda biraz biraz geliyo cay kasiylada olsa vermek istiyorum sizce sutum gogsumde bekledigin icin bisy olmusmudur ??
1PrensAnnesiiiii Aylizzz bi şey olmamıştır canım yeni geliyorsa dediğine göre yeni süttür taze ver hemen emsin 😊
Prenses_annesi22 Aylizzz hayır tabıkı cnm dısarıda olsa bozulur ama vucudunda olan süt herzaman en taze süttür sütünü sagıp buzlukta 3-6 ay saklayabılırsın cıkarınca da bı sıcak su kabın ustune kase koyup ıcınde erıte bılırsın.
Prenses_annesi22 Aylizzz emzir cnm ne olursa olsun ıstemesede hergun sureklı ısrarla dene elbet emecektır biberon kullnma red yasarsın emdıkce cogalır sutün
Aylizzz Prenses_annesi22 evet cok guzel emiyodu ama ben yetmiyo diye dusunup mama verdim surekli agliyodu cunku mama verince beni birakti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Prenses_annesi22 Aylizzz bu kötü olmus işte ozman sagman lazım yıne dene ama emzırmeyı kucuk henuz sanırım alacaktır