Tprkygt 4ay 3 günlüğüz doktorumuz ek gıdaya yavaş yavaş başlamamızı önerdi fikirlerinizi bekliyorum 😊 🙏
Birranneee34 Tprkygt yoğurt. Biraz sütüne açabilirsin yoğurdu. 3 gün kuralı uygulayarak. Sonra kabak , havuç,elma,muz vs. Haşlayarak devam edebilirsin. Yoğurtta bir alerji çıkmadı diyelim onu diğer deneyeceğim yiyeceğe katabilirisn
SimayT Tprkygt Ben her mevsim sebzelerini anne sütü ile püre yaparak 3 gün kuralı ile verdim sebzeler bitince yoğurt başladım en son mevsim meyvelerini elma,armut,ayva file var ya onun içine koyup verdim umarım yardımcı olmusumdur ☺️
Zlm Tprkygt Sebzeleri haşlayıp bir iki kaşık verebilirsiniz içine zeytiyagi koymayı inutmayin ama kabızlık olmasın birde 12 1gibj tadım işini bitirmiş olun gece sindiremeyence gaz yapiyo uyuyamiyo çocuk ve birkaç gün aynı şeyi vermeye Özen gosterin ki vücut tepki verecek zamanı bulsun
Simay21 Tprkygt instgrm sayfamda sürecimizi vs devamlı paylaşıyorum bakabilirsiniz kullanıcı adım seyyma.kara 😻
Miniminimini Tprkygt daha erken dgil mi 6 ayda hazır oluyor diye bıkıyorum mideleri bağırsakları karar sizin doktor demişti bana erken başlayacaksın 5 ay 15 günü geçtikten sonra olabilir demişti
Tprkygt Miniminimini mamayla beslendiği için doktorumuz mama yerine onlar daha sağlıklı dedi tabi 6 aydan sonra fazla verilebilecek ama suan tattırmak amaç😊
babyandmom1 Tprkygt 6 aydan önce başlamayın derim. Eğer başlayacaksanızda sebze püresi sonra yoğurt tahıl meyve yumurta sırasıyla 1 ayda tadımlık 3 gün kuralıyla verin
Tazeanneee0 Biz 6 aylık olunca başladık 3 gün kuralı ile sırayla brokoli karnıbahar kabak patates havuç verdim sonra Havuç brokoli beraber verdim sonra yoğurt ekledim sonra yumurta sarısı meyvelerden elma muz sırayla eklerel gidebilirsin. Zeytinyağı eklersek kabız olmuyorlar. İnstagram da birlikte anneyiz hesabı var orda ay ay paylaşıyor çok güzel takip edebilirsin
Zlm Tprkygt şu anda daha yeni midesine birşeyler giriyo hazımsızlık yapabilir belki isterseniz bı kere deneyin bir sorun yaşamazsınız verirsiniz ben bayağı döküyorum 3 kaşık falan oluya neredeyse bir kase yaoarsam