Htc_1 Merhaba Happy Kids sakinleri bebeğime biraz karpuz yedirmeye çalıştım ve ağzının kenarları kıpkırmızı oldu dün kirazdan biraz sordurdum yine aynısı yoğurt verdim biraz yemek sularından verdim yine kızardı yaşayan var mı ?
Deletedmom381 Htc_1 kaç aylık bebeğiniz? Bir de besinleri karıştırıp değil de her birini 3 gün süre ile verirseniz neyin allerji yaptığı daha iyi anlarsınız.
Ecee Htc_1 bebeğiniz çooook küçük tadımlar için. Lütfen en az 5.5 aylık olmasını falan bekleyin. Karpuzda şeker ve sudan başka bişey yok zaten ileride acele etmeyin
betullclsk Htc_1 alerjik meyve bunlar 6. Ayında bile verilmiyor ve daha çok küçük bebeğiniz tadması için bağırsak gelişimi 4. Aydan sonra
NrYlmzTsr Htc_1 lutfen yapmayin ya. 3.5 aylik bebege ne karpuzu, kirazi, yogurdu. 6.ayda bile verilmez. 3 gun kurali vardir. O suan yemek istemez, bilemez, bebeginize yapmayin bunu. 🤦♀️
Htc_1 Ecee Çok az verdim ve hemen kabardı ağzının kenarı yemek görünce heyecanlanıyor yemek istiyor bende biraz veriyorum ☺️
Htc_1 betullclsk Doktorumuzun verdiği mamayı yedirmeye çalıştım yine aynısı oldu çok hafif veriyorum alışması için 💕
betullclsk Htc_1 başka doktora danışmalısın büyük ihtimal bebeğinizin birseye alerjisi mevcut 💐 tadımlar 6.ayda ama cok heyecanlı geliyorsa bile 5. Ayındn sonra deneyin ki asla tavsiye etmem ama onlara faydadan cok zarar veririz böyle minikken tadımlarla 💐💙