Bhuuysal Kızlar merhaba Bebeğim 2 aylik olduğundan beri hep çingene besiginde sallanarak uyudu ta bi duvardan bir duvara şuan 5 buçuk aylık korkuyorum beynine bisey olmusmudur
Gizoooo Bhuuysal vallahi benim ki 8 aylık hala sallanarak uyuyor ama normal sallanan beşiklerde inşallah olmamıştır😅. Ben uyku eğitimi veremedim ara ara dene istersen canım uyku eğitimi vermeyi
1anne1bebek_ Bhuuysal gerçekten bazı bebekler için aşırı üzülüyorum ve böyle şeyleri okudukça öfke doluyorum. Savunmasız kendini ifade edemeyen size emanet bir canı uyumuyor gerekçesiyle bu denli salladınız öyle mi? Gerçekten sizlere merhamet diliyorum
Bhuuysal Reyna çünkü uyumuyodu bide kaynanam yüzünden kaynanam la yaşıyorum bu çocuk uyumuyo durmuyo diye getirdi kurdu
Reyna Bhuuysal çocuk sallanmak istemez ki uyumak için biz alıştırıyoruz sallanmaya. sallanması gerekiyorsada böyle hafif hafif olacak duvardan duvara değil. doktorum bu şiddetli sallama konusunda beni uyarmıştı çocuğun beyni bir oraya bir buraya dayak yemiş gibi hissedip bayılıp kalır uyumaz demişti
Leylaa_ Reyna Evet sersemledikletinden yanı bakıldıklarında uyudu saniliyormus ama uyumuyor o yüzden tekrar uyanıyor ayiliyir yavrucuklar
Bhuuysal Mommyishome hayir hep aklımdaydı karşıma sarsilmis bebek sendromu cikti bi kac kez denedim sallanarak uyutmayi ama olmadı
RuzgarMommys Kaynanan çocuğu bayiltiyor o şekilde sallanmaz çocuğun beyni daha yumuşacık. Allah korusun. Kucağında pış pış yaparsın
MoRella Bhuuysal Sarsılmış bebek sendromunda belirtiler kısa sürede ortaya çıkar, eğer birşey olmuş olsaydı çıkardı şimdiye kadar.. Ancak zararın neresinden dönerseniz kardır deyip o salıncağı hemen kaldırın ve normal şekilde uyutmaya başlayın çünkü şimdiye kadar birşey olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez.
101112 Bhuuysal hanımefendi çaresizlikten sallamıssınz belli cahil biri de değilsin anladıgım kadarıyla. Uyku eğitimi de ağlasın diyorsunuz ama güvenli bağlanmaya olumsuz etkileri var. Siz bebeğinizi tanıyıp o ne istiyor ne şekilde huzurlu uyuyor ona göre bir yol izleyin illa uyku eğitimi şart değil. Lütfen öncelikle gttiğinz cocuk doktoruna danısın.
101112 Bhuuysal bide sallanarak uyuyor demişssinz instagramdan baldan anne Gözde kana var bu sallanarak uyumayı kademeli azaltma yöntemine bir bakın kendi sitesi de var ordan da bakabilirsinz. Bebeğinizin tepki verdiği huzursuz oldugu her uygulama her davranış her ortam ve kişiden uzak durmanız dilerim iyi akşamlar 💕
narcissus Bhuuysal yazık günah değil mi çocuğunuza kaynananizla yaşıyorsunuz diye çocuk uyumuyor dedi diye bı duvardan duvara sallanirmi kaç aydan sonrami aklınıza geliyor bişey olmusmudur demek bakamiyorsaniz neden çocuk getirirsiniz dünyaya el kadar yavru daha o ağzı yok dili yok
Minis Allahım sen sabır ver 🤦🏻♀️ Yani soruyorum ayakta sallama konusu bile tartışılırken, çocuğu duvardan duvara fırlatırken 3 buçuk ay boyunca hic mi kimse biz ne yapıyoruz demedi? Hiç gelen giden misafir, eş dost, konu komşu da mi uyarmadı?