260702songul Hyryygt Teşekkür ederim canim Allah razı olsun cevapların için peki sizde diyet yaptınız mi anne sütü aliryirmuydu bebegjniz annenin de diyet yapması gerekiyor mu acaba
260702songul Hyryygt Hyryygt bebegim 7 aylik bizde ek gıda ile anladik bende kestim gluteni glutensiz besleniyorum siz nasil anladiniz sütten geçmediğini un kavurması verdim irmik ve çavdar unundan sonra yanaklari çene çevresi kızardı glutensiz un verdiğimde olmadi inşalalh benim sütümden de geçmez
Hyryygt 260702songul gluten bildigim kadaroyla sutten pek gecmezmis. 1 yasindan sonra cogu bebekte kendikiginden gecermis bende cok uzun sure vermedim yavas yavas verdim 14 aylik falandi gecti
260702songul Hyryygt Hyryygt çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden sorularımı hep cevapladınız
Hyryygt 260702songul szizden allah razi olsun. Korkmqyin ben cok uzulmustim ne olacak die bebeklerin geneldr 1 yasindan sonra geciyormus. Biizm hem gluten hem yumurta vardi hepsi gecti. Cok gecmis olsun
asyajafar23 Merhabalr, benimde ogluma qalib gluten alerjisi var. 9 aylik 😓 acaba sizin bebeginiz nasil oldu ?