obal Ynianne bnmki 4 aylık poposuyla ayaklarının yönünü kaydırıyor bugün az kalsın koltukdan düşüyodu içime doğdu tam düşerken yakaladım 🤣 daha dönmeye vardır ama 😂😂
UzncMom Ynianne 3.5 aylık dönmüştü.Ama sürekli yapmıyordu 4 ay 10 günlük her yere koyduğumda dönüyordu
Ceynaz Ynianne İki buçuk aylıkken döndü smdi kolunu bile kaldırıp kendi kendini donderiyo üç buçuk aylk oldu
Kaderlmc obal benim kızda öyle düz koyuyorum bir bakıyorum çapraz yatıyor ama dönmüyor ayaklar hep hava da hafif yana dönecek givi oluyor 😂 ama sonuç yok bekliyoruz bizde egzersizler yapıyoruz
obal UzncMom bnmki çok yüzüstü durmayı sevmiyor günde 2 dk koyuyom rahatsız oluyor ağlıyor ne önerirsiniz acaba
UzncMom obal sürekli egzersiz yaptırıyordum.Birde sevdiği oyuncakları sağına soluna koyuyordum almak isteyince dönmeye çalışıyordu 🙏
Alyosun_annesi7 obal benm kızmda hc sevmiyo yüzüstü durmayı 4 aylıkken başaldı şimdi tamamen dönüyo 5 ay 21 gün
obal Kaderlmc yeni başladı caba var bn kendi haline bırakıyodum ama bugün koltukdan düşcekdi az kalsın yarından itibaren işini kolaylaştırayım döndürmeye çalışayım 😂😂