Afralii Merhaba hanımlar bebeğiniziin atak haftalarındaki davranışları nasıldı? Kuzum yarın tam 1 aylık olacak çok güzel uyurdu şimdi bölük pörçük oldu uykusu kucağımda çok güzel uyuyor beşiğe koyuyorum hemen uyanıyor. Sürekli emmek istiyor memeyi ağzından düşürsün eller ayaklar çırpınıyor eliyle vuruyor bana ağlıyor. 3-4 tür uykusunda canı yanmışcasına sıçrıyıor çığırarak uyanıyor biz de vaziyet böyle birkaç gündür Allah yardımcımız olsun. Sizin nasıl geçiyor tavsiyesi olan varsa alırım😊
isimsiz___ Afralii valla her hafta başı huy değiştiriyorlar desem, mesela bi hafta çok sakinler uykuları düzenli. Bi hafta huysuzlar,gazları var. 9 buçukta yatan kızlarım 3 aylık bu arada, şuan 23.00 de yatmaya başladı bakalım hayırlısı 😀😀
Ogretmen_anneeee Afralii 20 günlük bebegim 2 gündür hiç uyumuyor mızırdanıyor herseyi de tam neyi var anlamadım 🤦🏻♀️
Afralii isimsiz___ aynen öyle sürekli farklı huy ediniyor ama bu sefer agresif çok ilgi çok emmek istiyor bağırarak uyanması içi sızlatıyor ah analık ya🙈