ikizannesi07 Mommyishome merhaba inanın sizden öğrendim desem 3.demi oluyoruz bilmiyordum mhrs baktım banada en erken perşembe günü olabilir görünüyor inş 2.gibi olmam çok kötüydü
elifineylulu Mommyishome bende sizin vasitaniz ile sorayım 3.dozu 2.den ne kadar zaman sonra vuruyorlar?
minabebek Mommyishome 3.doz için çok korkuttular ya kararsız kaldık bizde, olanlar yorumlara boğun bizi 😄😄😄
Tgbh28 @Mommyishome 2 gün önce oldum. Sadece aşı yerinde ağrı vardı oda bugün azaldı. Başka yan etki olmadı şükür.
Tgbh28 @Mommyishome Sadece 2. Doz aşımda biraz eklem ağrısı olmuştu o kadar canım. Ama ilk doz ve 3. Dozumda aşı yerinde ağrı oldu o kadar.
Egurbuz20 elifineylulu 3 ay sonra canım ilk başlarda 6 ay sonraydı yeni türleri çıktığı için 3 aya indirmişler
Mlkhrn elifineylulu benim daha 3 ay olmadı ama en yakın tarih uyarısı da çıkmıyor. Aşı süreciniz tamamlanmıştır diyor. Sizde de öyle mi acaba
-1590sinem 2 gün önce oldum sadece kol ağrısı oldu tetenoz bile daha çok ağrılı geçmişti öyle soylim 😊
FatosToprakDeniz Mlkhrn temmuzda oldum ben. 6.ayin dolmasını bekliyordum ki 3 aya düştü. 1 haftadır ne zaman olsam diye düşünüyorum. Yazılı haftası kötü olurum rapor kullanmak zorunda kalırım diye erteliyorum
Mlkhrn FatosToprakDeniz sizin de olmuş baya. Aşı süreciniz tamamlanmıştır uyarısını sadece bende mi veriyor 🤔 teşekkür ederim cevabınız için
FatosToprakDeniz Mlkhrn ben sisteme bakmadım. 6 ay ocakta dolacagi için rahattım ama şimdi çok gerginim