sevval_5481 Mama emzirme ve ek gıda veriyorum ama hala aynı kiloda acaba bir sıkıntısı mı var 8 750 gram , bir yardım ya ne yapabilirim kilo alması için ne yedirebilirim
O_mer27 sevval_5481 hatta bugün bi yerde gördüm günde iki defa kaka yapıyor kka yapmayınca kilo alıyormuş yani çocuk yapıyor napabşlirim ki diye artık onu bile düşünür oldum doktor sordum sorun yık dedi
Gizoooo sevval_5481 canım çok hareket ediyor olabilir mi. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir. Kuzenimin bebeği 13 aylık ve inanılmaz hareketli 8 kilo benim oğlum tembel 8 aylık 10 kilo emeklemeye başladığında yada yürüdüğünde benimkide zayıflayacak çünkü şuan hareket yok
Haydinn sevval_5481 dönemsel olabiliyor mesela benim kızım bi ayda 200 gr almıştı sadece sonra ki ay tekrar baktığımız da düzelmişti .. birde persentil tablosuna bakın isterseniz kilosu iyiyse bir sıkıntı olmaz alır inşallah 🌸
O_mer27 Uerdem kaç aylık bizde aynı durumdayız mama ek gıda anne sürü sürekl yedirmeye çalışıyor ama almıyor 7500 kilo 7 aylık
Kubrapoyraz O_mer27 benımkıde normal beslenmesıne gore herseyden yedırırırdım ama almıyordu doktora goturdum kanı dusuk cıktı uc gundur ılac kullanıyorum yemek ıcın aglıyor reamen
sevval_5481 O_mer27 hem çok hareketli hemde kakasını çok yapıyor ondan olabilir ama gram dahi almaması bilmiyorum ya
Haydinn sevval_5481 sağlık durumu iyi ise kilo alır annesi merak etme ek gıdaya yeni geçtik tadımlardayız kilo aldıran tarif veremiyorum o yüzden bilmediğimden 🙁
BurcuBrc Kubrapoyraz Benimm kızımda bir haftadır hiç mama istemiyor ya 10 aylık olacak ama 50-60 CC 2-3 kere içiyor nasıl yedirmeye basladimiz
Kubrapoyraz BurcuBrc afedersiniz ayını yeni gördüm mamayı biraz azaltıp yemegi zorlayabılırsınız ben yemedıgı zaman bazen zorluyorum valla oyle yıyor geneldede oyuncaklarla oynatıyorum
Balim61 sevval_5481 Kac aylik?Hareketliyse ondan almiyo olabilir kilo aldiran tarf olark bende yeni denemeye başladım bulgur corbasi bebe biskuvisi verebilirsin bide ben pirinçle havuc falan pişirip bebe biskuvisi ekliyrm muhallebi kivaminda veriyorum daha yeni basladim bnde dedigm gbi degisiklik nasil olur bilmiyrm suan benim bebeğim 11 ay 24 günlük en son 9 aylikken tarttirmistm kilosunu bilmiyrm 2 aydr ama gorunus olark eskisinden dha zayif durdugu icn denemeye basladim bnde.Emekliyo daha ve cok hizli emekliyo hareketli birz bnmki sadece emiyo bide ek gida aliyo.
metehanmom_ sevval_5481 yaklaşık 4-5 aydır oğlumun kilosu gram değişmiyor persentil tablosunda yukarıda kilosu ama gram almaması bizi korkutuyordu bugün doktor dedi boyu uzuyorsa sıkıntı yok, kilosu iyiyse almaması sorun değil boyu uzun olur
BurcuBrc Kubrapoyraz ya doktor günlük 400-500 CC mama da yesin en azından 1 yaşına kadar dedi ama sevmiyor ek gıdayı yiyor zaten ama mama yemeyince üzülüyorum. Ne yapsam bilemedim emmiyor zaten 6. Aydan beri