Busranurnsjsjsjsjsnsndns Kızlar bittimi meseiniz benimki direniyo ya uyudu sandım çıktım peşimden geldi şaka gibi
Yasemin38 Busranurnsjsjsjsjsnsndns nerde bacımm biri ders çalışıyor biri tlfn kullanıyor son numarada oyun oynuyor😁😁
Kvsrrr Psikologanne00 kaldırmıyorum ben uyansa bile hemen yanına yatıp emziriyorum yine de uyumuyorsa alıp sallıyorum beşiğinde ışığı da açmıyorum dalıyor sonra geri öyle öyle uyanması baya azaldı benim de 5 aylık
EzelAliAkcam Psikologanne00 sizinki yine iyiymis biz gece 3e kadar kac sefer uyuyup uyaniyoruz oglende 12den once kalkmiyor. Erken kaldirmaya calisincada patlayana kadar agliyo 😁😁😁
Hamzannesi Psikologanne00 aynıyız 5 ay 18 günlük oğlum 12.30 1 den aşağı uyumuyor 4.aya kadar 9 da uyurduk 4 ay ataklari bizi mahvetti hersyimiz değişti inşallah yine düzene gireriz.
Egeberk Yanimda uzanıyor atak dönemi beni maf etti daha 4 ayligiz babayı bekliyoruz gelsin sallasin diye ben tükendim artık :((
Deross Egeberk bende aynıyım 4.aya kadar 7 de uyuyan nerdeyse hiç uyanmayan bebeğim gitti yerine hiç uyumayan bir bebek geldi cok mutsuzumm
Aybuke01 Busranurnsjsjsjsjsnsndns bir buçuk saattir ayağımda cinnet geçirmeme ramak kaldı 😬😬 inşallah bugün uyucak çok amin 🤦🏻♀️
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Umutalim bırak sende kaç saat olmuş biraz ayakta kalsın ilgilenme sonra uyut
Yusuf53 ftsdmrhn Sallanmicam diyordum hep ama gazlı bir bebek . Patlıyor ağlamaktan sallanmak rahatlatıyor onu yine
Deross Egeberk ben artık basında nöbet tutuyorum cok yoruldum bu durumdan umarım bir an önce geçer bebeklerimiz eski haline gelir
Kvsrrr Busranurnsjsjsjsjsnsndns sallıyorum beşikte uyumak üzere hemen film açıcam 😂 temizliği sabahtan hallettim 💃💃
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Kvsrrr ohh ne güzel ya. Bende hemen film açıp yemek yıycem uyumasada kafayı yiycem