Nisamom2409 Kızlar bebeğim 3 aylık . 3 aydır emziriyorum . Son bir haftadır göğsüm eskisi gibi sertleşmiyor . Yani süt dolduğunu hissetmiyorum. Göğsüm cıvık cıvık sanki . Bu durumu yaşayan var mı? 😞
Edaacvk Nisamom2409 ay benimkide öyle 1 haftadır falan 38 günlük bebeğim önceden cok sert olurdu ve sürekli akardı. Ama artık ben sıkınca bile zor geliyor acaba bitiyomu sutum ya
Dyldrm Nisamom2409 göğsün terbiye oluyor artık düzenli bir şekilde süt üretmeye başlıyor saatinde doluyor
momofa Nisamom2409 çok normal. Terbiye oldu artık. Mesela sağsanız ben da eskisi gibi gelmez. Artık bebeğin ihtiyacına göre anlık üretiliyor. Zamanla diğer memeniz de öyle olacak.
Nisamom2409 Acaba bebeğim doyuyor mudur ? Doktor kg su normal dedi . Sütüm azaldı gibi geldi yarın pompa ile sağım yapacam bakalım 🤔
Mimoza_cicegi Nisamom2409 Bnde psikolojik öyle düşünüyordum bir hafta öncesine kadar sertlesmiyor sütüm azaldi diye bi.yazi okudum bebek emdikçe artık yumuşama olduğu için sertleşme olmazmis şimdi şükür diyet yaptığım halde dhaa çok arttı öyle düşünmeyin pozitif düşünün