Yigitiannesi_48 Cemre50 memeyi bırakıp bırakıp ağlıyor uyuyamıyor mama veriyorum baya bi içiyor sonra kendiliğinden uykuya dalıyor
Cemre50 Yigitiannesi_48 benim bebeğimde bazen yapar öyle memeyi bırakıp ağlar geri veririm biraz içer geri bırakır çok sıkıntılı oluyor biraz omzunda sakinleştlrip tekrar meme veriyorum mamayı bebekler tok olsada emme refleksinden dolayı içebiliyor mana direk mideye. İndiği sindirimi zor olduğu için uykuya dalıyor yılmayın emzirin inşallah ☺️
Yigitiannesi_48 honeysmom evde sürekli memedeyiz artık bebeğimde iyice alıştı emmese bile ağzında tutuyo sadece
Minikkizimmm Yigitiannesi_48 Benimde azdı eczanden süt artici humana çayı aldım hergun 2. 3 bardak içtim . Dereotu yedim Tayin pekmez tükettim. Ve kendini aç bırakma sütun gelsin. Bunları yaptım çok şükür geliyor.
bebekileyasam Yigitiannesi_48 benimde öyleydi mama vermemek için direndim çocuğum sarılıktan hastanede yattı bu yüzden.. o yüzden diyeceğim ilk şey mamasını verin aç kalmasın bebeğiniz mamadan önce ve mamadan sonra memenizi verin sürekli emzirmeye çalışmak sürün akışını hızlandıracak yani ben böyle yaptım sütüm gelmeye başladı
Yigitiannesi_48 bebekileyasam aynen bende öyle yapıyorum iyice emzirip mama veriyorum sonra tekrar meme veriyorum hem emiyor orada uyuyup kalıyor en son
bebekileyasam Yigitiannesi_48 birde şunu içi bunu iç dediler banada bir sürü onlar sadece vücudu şişiriyor.. bunun en güzel yöntemi bol su içmek ve düzenli güzel beslenmek
Pnr22 Yigitiannesi_48 valla ne yalan soyliyim ben ne zamana mantar yesem sütüm oluk oluk akar hele şimdi kızımı sütten kestim sütum hala geri cekilmedi su için dereotu yiyin hurma tüketin
Bet6766 Yigitiannesi_48 bendede oldu en başlarda oluyor galiba bol bol emzir ben milk tea çayı var ondan aldım o çok getirdi bide dere otu yedim
NihalAr- Yigitiannesi_48 herkesin dediği gibi bol emziğin bide yulaf tüketin cok işe yarıyor doktor bana bestlak damla tavsiye etmişti denemedim ama ise yaradigini söyleyenler oluyor araştırın isterseniz
M-a95 Yigitiannesi_48 emzirdikten hemen sonra iki bardak su iç kaybettiğin sıvının yerini doldurması için hac hurması,şeker sucuğu, helva, dereotu, bulgur pilavı, roka yeşillik bol bol tüket ama en çok su içmelisin