ikicocukannesi__ Kızlar 6aylık olduk baby me yenidoğan kullanıyordum onu değiştirmek istiyorum uni baby sensitive, uni wipes birde baby me devam mendili arasında kaldım. Kalın ve sulu olmasını istiyorum baby me ince geliyor önerisiniz nedir??
Yagizalpinannesii ikicocukannesi__ ben doğduğundan beri uni baby sensitive kullanıyorum çok memnunum biraz pahalı sleepy veya baby me vs. gibi ıslak mendillere kıyasla ama kalınlığı ıslaklığı çok güzel diğer mendillerle 3 4 tane kullanılıyorsa uni baby nin en fazla 2 tanesi yetiyor bir alt değiştirmede temizlemeye.
Sedali ikicocukannesi__ kesinlikle sleppy natural kalın ve kuru değil , babyme ince ve oldukça kuru muhendisinoğlu sayfasından bakabilir misin instagramda
ilaydanurhvt ikicocukannesi__ Evde olduğum zamanlar pamuğu ıslatıp öyle temizliyorum. Dışarı çıkacağım zaman kapaklı özel bi kase var içine ıslak pamuk yerleştiriyorum. Öyle alıyorum bnle. Maalesef ilk zamanlar uni baby kullanıyordum. Kızımda geçmeyen pişik başşadı bi sürü doktora götürdüm. Bi sürü bez markası değiştirdim ama bna mısın demedi. Bnde ıslak mendili bıraktım o günden biri çok şükür pişik olmuyor kızım 🙏🏻 Yaklaşık 5,5 aydır pamuk ve su kullanıyorum 👍
SevdaNurumm Canım ben dalin yenidoğan kullanıyorm cok memnunum. Hem sıfır koku hem istedgn gibi kalın.
ikicocukannesi__ Yagizalpinannesii yorumlarda biraz kuru vs diye okudum oyüzden arada kalmıştım uni baby yenidoğan harika ama en pahalısı o artık büyüdü sensitive kullanabilirim teşekkür ederim
Mucizeem ilaydanurhvt peki o pamuk kuruyor mu kasenin içinde bende öyle yapmayı düşünüyorum da tupper in içinde bisey olmaz diye düşünüyorum ama
Efsn ilaydanurhvt özel kaseden kastınız nasıl bir şey pamuk için ozlmi alınıyo benmde bebegmde pişik var komili bez ve ıslak mnfil kllnıyrm bezi degstrdm slpyy kllnıyormm halendaha gcmedi
Hacerr7 ilaydanurhvt benim Kazım’ında pişigi var biraz bildim bileli geçmiyor az var ama hep var ıslak mendil sürünce hemen kızarıyor pamuk işe yarıyorsa bende kullanayım
ilaydanurhvt Mucizeem Yok canım yeteri kadar ıslatıtığında kurumuyor asla. Hatta bn fazla su kullanıyorum alt değiştşrilen yıkıyormuş gibi oluyor. Tertemiz yapıyor. Sonra kuru bi peçeteyle kurutuyorum. Çok şükür uzun zamandır pişik problemimiz yok
betulbusra Unıbaby ıslak mendıllerı cok iyi... hepsı buradada bazen senstve olanının 6’ sı ve 12 lısı dusuyor adet bazen 5-6 tl ye kadar gerılıyor , takıp edın
ikicocukannesi__ Gunalpmomss yenidoğan hem kalın hem ıslaklığı güzel onu gibi olsun istiyorum ama arada kalmıştım wipes kokulu sanırım sensitive dahamı doğal
iremturan Uni baby sensitive devam mendili olarak çok iyi içeriğinde temiz ve güzel temizliyor deneme amaçlı Prima aqua pure aldım o da çok iyi islakligi felan
ikicocukannesi__ iremturan sensitive ve wipes arasında kaldım hangisi kuru bilemedim hep farklı yorumlar okuyorum
Minnakelifim03 ikicocukannesi__ miniesin ıslak havlusunu kullan canım kalın ve ıslak 3lü paketi 13 lira migrosta satılıyor. Ben çok memnunum
Minnakelifim03 ikicocukannesi__ miniesin ıslak havlusunu kullan canım kalın ve ıslak 3lü paketi 13 lira migrosta satılıyor. Ben çok memnunum