Balogluum Vereceğiniz damla miktarını nasıl ayarlıyorsunuz daha önce sidefer kullandım onda yazıyordu 😞
Brcuozgr Balogluum bende şuan sidefer kullanıyorum ama bizde ishal yapti galiba gunde 6 7 bez ve baya sivi sekilde kaka yapiyoruz sizde bi yan etki oldu mu
Balogluum kenankaan kilo başına bir damla olduğunu biliyorum da damlalıkta nasıl ayarlıyorsunuz birşeye mi damlatıyorsunuz demek istedim
Mavi666 Balogluum damla göstergesindeki 5ml 8 damlaya karşılık geliyor. Bide ben deneye deneye budum. Atıyorum 5 ml doldurup şişeye geri boşalttım kaç damlada tükeniyorsa ona göre ayarladım. Azsa daha çoğunu deneyip fazlaysa daha azıyla denedim.
Kelebeklerdeniz23 Balogluum kilo başına bir damla kullanıyoruz 7.200 kilosu 7 damla veriyorum. 7 damlayı mama kaşığına damlatıp şurup içirir gibi veriyorum beslenmeden yarım saat önce.
kenankaan Morusevenanne bana özellikle Demir ilacını aç karnına ver ve 2 saat boyunca süt ürünleriyle denk getirme emilimi azalır dedi doktorum. Hem cocuk doktoru hem de endokrin doktoru bu şekilde tembihledi