defesiz Hellin look un her cins beyazlatıcısı var kaynar suda ilacı bira çözüyorum bekletip makinaya atıyorum memnunumda arada atlettlere falan yapıyorum bembeyaz oluyor☺️
Azra6167 Hellin ben sarı güç sıkıp atıyorum canım beyaz renkli hepsine Çıkarmadığı çok nadir .. çıkarmayınca su kaynatıp içine kıyafwti atıyorum bişe kalmıyo
Aag Hellin sayılan şeylerin çoğu kimyasal. Bebek giysileri için uygun değil. Kalıntı muhakkak kalıyordur
Ebrucolak Green clean baby kullaniyorum memnunum hem bitkisel lekeyi muslugun altinda citileyerek hemen cikariyor
Yica Ebrucolak Ya birşey soracam bu leke çıkarıcısı yıkanmış ama çıkmamış leke de etkili olur mu acaba
Aag Naturalive in oksş leke çıkarıcı var hem temiz içerik hem mesela kaka lekeleri çıkmıyor, deterjan gözüne biraz ondan biraz sabun tozu atıp 60 da yıkıyorum temiz oluyor
Azra6167 defesiz https://imgyukle.com/i/oJAPRf canım bu mu kadtettiğin. ? Yazın atletlerimizi başka yerde yıkamıştım renkleri gitti bununla yıkarsam beyazlığı gelir mi birde ne kadar ölçüyle nasıl yapmalıyım yazarsan çok sevinirim
defesiz Azra6167 evet kuzum bu valla ben 5 şer 5 yapıyorum bi anda dazla yapmıyorum 2-3 kapakla koyuyorum üzerine kaynak su döküyorum ilaç çözülüyor akşam sabaha bekliyor bide sadece beyazları yaparsan sömestr at birazcıkta iyi oluyor☺️