ErdoganEda Kızlar kızım 1,5 yaşında ve uyku düzeni gece sıfır gece 12 de uyutuyorum sabaha kadar uyusun diye ama yok 2 de uyanıyor 5 e kadar uyanık oluyor nasıl düzene sokabilirim
antropologanne ErdoganEda Sokulmuyor, yani ben sokamadım. 2 yas sendromuymus. Nasıl düzelecek hicbir fikrim yok.
Ebru-isil ErdoganEda uyku arkadaşı var mı ? Benim kızım da sürekli uyanıyordu gece 2 kere falan yanına ayıcık koydum şimdi sabaha karşı uyanıyor sadece o mu işe yaradı bilmiyorum
Deletedmom0099 ErdoganEda of benim kızımda 18 aylık. deliksiz uyurdu ama dişi çıkıcak galiba aynı anlattığınız gibi gece 12de falan bi kalkıyoruz 3-4 allah ne verdiyse artık. bu gece de sabah 6da daldı valla deliricem 🥺
antropologanne ErdoganEda Bittim artık bende. Her gün istinasız iki saat minimum agliyor. Yarin kontrol var, bir A4 dolusu sorum var😢 umarim beni tatmin eden cozum odakli bir konusma olur doktorla. Tek umudum bu su an.
ErdoganEda Tuba gündüz 2 kere bazen 1 kere uyuyor gece 4 de uyuduğunda 12 de uyanıyor 3 gibi tekrar uyuyor 7 gibi Bi daha uyuyor
Tuba ErdoganEda yani bu saatlerde uyursa gece uyumaması normal. Geceyle gündüzü ayırt edememiş hale gelmiş ne yazık ki🤯 buna mutlaka el atmalısınız çünkü gecr uykusu çok önemli. İlk bi kaç gün zorlanırsınız ama sonra alışır. Gece kaçta yatarsa yatsın sabah 8de kaldırın zorla sonra 12 gibi yatırın yine. 14-15 gibi en geç kaldırın ve akşam 19 gibi gece uykusuna yatırın.
ErdoganEda Tuba sabah 7 de uyandı 10 da tekrar uyudu 12 ye kadar şimdi uykusu geldi uyumadı 5 6 gibi uyutsam mı ya da 9 10 gibi az Bi şey uyuyup uyanırmı
ErdoganEda tosbikannesiii gece uyanmasın diye ama bazen pek işe yaramıyor yarınm saat olmadan uyanıyor