Egeninincisi Kızlar merhaba iki gündür sütüm azaldı hissediyorum. Sağ hep daha coktu o bile azaldı sola süt inmiyor bile dereotu yeşil soğan kuru soğan helva herseyi yaptım halen inmiyor ne yapabilirim baska😔
kuzey-21 Egeninincisi benimde soldan süt gelmiyor pek hep sağ emziriyorum bunun için. Solu bebeğimde tutamıyor ucuda yok sıktığım zaman soldan az gelirken sağdan fışkırıyor:(
Egeninincisi kuzey-21 benim bebeğimde boş memeyi cektiği için emmek istemiyor solu malesef ne yapıcam bilmiyorum niye böyle oldu onuda anlamadım
FNur123 kuzey-21 ilk zamanalr benim bebegimde tutmuyordu. Göğüs için içe çökmüş durumdaydı hatta. Uyku halindeyken denedim sürekli. İlk sol göğsümü veriyordum her emmek istediğinde. Biraz cabaliyordu. Onda sonra sağ göğsümu veriyordum. Zamanla alısti. İçe cokuklugude geçmiş oldu.
kuzey-21 Egeninincisi bende anlamadım ama üzücü bir durum canım çok sıkılıyor sürekli aynı memeyi emziriyorum ve biri büyük biri küçük oldu 😟
Egeninincisi kuzey-21 doğrudur malesef öyle oluyor benim ikisini emse bile biri diğerinden büyüktü zaten🤷♀️