midekoruyucu Melissara genetik diyolar, anne baba ne zaman çıkarırsa çocuk da o zaman çıkarır mış 🤷🏻♀️
Prensannesiyimm Melissara Benim oğlum bir yaşında tek diş ile geziyordu bir yaşına girmeden bir hafta önce çıkardı genetik oluyor babası da geç çıkarmış ben de çok takmıştım ama 6 dış aynı anda çıkıyor
Flyingmom Melissara Merhaba, benim bebeğim ilk dişini 10 ay 18 günlükken cikarmisti. Simdi 12bucuk aylik 5 dişi var. Hepsi ard arda cikti.
Fatma_52 Melissara 9 ay 27 gunlukken cikti kizimin ilk disi 16 aylik suan 9 disi var. Bir anda cikar,ilki cikinda digerleri de hizli cikiyir
Prlkcansu Kızım 9 ay 21 günlük 1 hafta önce çıkardı dişini😇 merak etmeyin 18. Aya kadar çok normal doktoruma sormuştum
Sertap-35 Benim oğlumda 8 aylık civarı çıkarmıştı. Ama yaşını doldurup hala diş çıkarmayanı bile duymuştum😳 Birde genelde ne kadar geç çıkarırsa okadar iyi diyorlar ama ne kadar gerçeklik payı var bilemiyprum tabi
Tazeanneg Melissara bizim 3. aydan beri salyamiz akıyor geldi gelecek diyorum ama yok 5 buçuk aylık olduk normal mi ki salyasi falan
PamirVefa Melissara genetik faktörlü ve d vitamini mutlaka verin çıkacağı vakit desteklenmeli bnm oğlum 5 aylıkken çıkardı diğer dişi de çıkmak üzere eşimin aile tarafında 7 aylık fakat bizde 5 te çıkıyor oğlumda bana çekmiş her çocuğun gelişimi farklı korkutmayın kendinizi
Melissara PamirVefa çok düzenli kullanıyorum d vitamini ve başka vitaminlerde kullanıyoruz demekki biraz geç gelicek 🤷🏼♀️
Altaycenk 6 aylık olduk tık yok ama aşırı huysuz dışleri kaşınıyor , dış kaşıyıcı aldım sinirli sinirli ısıriyor sonra aglama krizine giriyor Allahım bir çıksada rahatlasa
Melisbugi Melissara kızım 9 aylık adı melis berra sizinkine benzettim 🥰 hiç diş yok yüm belirtilerde aylardır var
Melissara Melisbugi yaa adaşıım 😊 oğlumunda öyle gerçekten tüm belirtiler var ama kabarma yok maalesef
Tuba Melissara benim küçük oğlumun da 9 aylıkken ilk dişi çıktı, abisi 6 aylıkken çıkartmıştı. Görümcemin kızı 14 aylıktı ilk dişi çıktığında 😊
Ebruea Melissara benim oğlumda 10 aylıkken çıkarmış bizimki genetik ben 1 yaştan sonra çıkarmışım ama sür dişinden farklıydı biraz benim inşallah o da benzemez😅