Selda Mrb bebeğim 6 aylık sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama genel anestezi mi lokal anestezimi yaparlar bilemedim?? Ben genel anestezi olmasını istemiyorum da 🤔
deletedmom4842 Selda Geneli bebeklerin bünyesi kaldıramayabilir zaten genellikle lokal yapıyorlar bizde pazartesi olacağız inşallah
Turuncubirkafa Ben ilk oğluma kıyamadım bebekken 4 yaşında yaptırdım canımdan can koptu bölgesel uyuşturdular 1 ay ne çektik şimdi ki oğlum 6 günlük göbek bağı düşsün yaptırıcam
Plndlgn Ben ctesi günü yaptırdım. 4.5 aylık bizim oğlan.. Sedasyon yöntemi ile yaptılar sakinleştirici.. Snra pipiyi uyuşturarak.. Geç kalmadan yaptır sende.. Büyüdükçe zor oluyor. 1 gün bile sürmedi atlattık.
Lilipo Plndlgn bizde 1,5 aylıkken sünnet oldu. Ama pipisi hep derisinin içine kaçıyor. Çoğu zaman böle. Doktora resim attık bebeklerde normal dedi. Siz böle birşey yaşıyor musunuz?
GzdeDnerta Lilipo benim oğlum 5 aylık kilosu ayına göre fazla dedi içine kaçar dedi doktor yapmadı içine kaçınca ne oluyor ki zararlı mi bizde şaşırdık yapmayınca
Lilipo GzdeDnerta bilmiyorum ki bana öle bişi demedi yaptırdık. Şimdi hep içine kaçık. Sorduk bebeklerde normal diyo. Çok kafama takılıyo 😪